AUTO

Audi da startul rezervarilor pentru noul SUV electric, e-tron quattro, la SIAB 2018

21 martie 2018, ora 17:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
audi.jpg
Standul Audi de la Salonul International de Automobile Bucuresti 2018 va gazdui multe noutati, prototipuri si oferte speciale. Vizitatorii pot vedea noul concept e-tron quattro, un SUV 100% electric. .

La stand vor fi prezente noul A6, noul A7 Sportback, deja reprezentativul A8, precum si gama Audi Sport (R si RS) in care se remarca R8 Spyder.

Odata cu SIAB, Audi da startul rezervarilor pentru noul e-tron, ce va fi lansat pe piata in 2019.

„Conceptul sub care am gândit standul Audi de la Salonul Internațional de Automobile București 2018 este Shape the Future. Vom prezenta clienților Audi din România modele care vor defini condusul viitorului. Gradul de digitalizare și de interconectare din dotarea A6, precum și propulsia integral electrică a noului e-tron quattro vor deveni prezențe uzuale pentru Audi foarte curând”, declară Bogdan Militaru, Brand Manager Audi România.  Conceptul e-tron va fi lansat anul viitor. Vizitatorii Salonului Internațional de Automobile București 2018 au posibilitatea de a rezerva acum una dintre primele 50 de unități pentru un avans de 1.000 euro + TVA, prin intermediul distribuitorilor autorizați.

Modelul este integral electric și permite accelerarea de la 0 la 100 km / h în 4,5 secunde, la o putere de până la 320 kW (cu boost până la 370 kW). Autonomia oferită de baterie face posibilă parcurgerea unor trasee de până la 500 de kilometri.

Modelele e-tron sunt primele care vor putea fi încărcate cu 150 kW la stații electrice cu putere superioară, într-un interval de doar 30 de minute. Până în anul 2020, Audi și-a propus să dețină în portofoliu trei modele diferite, complet electrice.  

O altă noutate prezentată la Salonul Internațional de Automobile București 2018 este noul sedan Audi A6, dezvăluit în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva 2018, încheiat în urmă cu câteva zile.

A6 va fi prezentat publicului din România la un interval de aproape două săptămâni de la lansarea oficială.

Brandul german va fi prezent la SIAB și cu gama Audi Sport care include modelele R și RS. Între acestea se remarcă și noul RS4 Avant care ajunge în doar 4,1 secunde de la 0 la 100 km/h. O altă noutate va fi reprezentată de modelul A7 Sportback. Acesta va fi prezent alături de modelul A8, deja reprezentativ pentru marcă.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 01:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter