- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Audi nu face fata comenzilor: Cumparatorii asteapta masinile si 4 luni

09 Feb, 11:16 • Redactia DailyBusiness
Persoanele care isi cumpara un automobil Audi sunt nevoite sa astepte intre 3 si 4 luni pentru livrarea masinii, mai ales in cazul modelului A6 sedan, in timp ce unitatile de productie functioneaza la capacitate maxima pentru a satisface cererea de pe piata, a declarat Peter Schwarzenbauer, directorul de vanzari al constructorului auto, citat de Bloomberg.
Audi nu face fata comenzilor: Cumparatorii asteapta masinile si 4 luni

„Daca vanzarile continua sa cresca in acest ritm, va fi dificil sa spunem care vor fi perioadele de asteptare. Lucram la capacitate maxima si este posibil ca sambata sa adaugam schimburi suplimentare”, a spus Schwarenbauer.

Potrivit reprezentantilor Audi, in perioadele in care cererea are un nivel obisnuit timpul de livrare al masinilor variaza intre 8 si 10 sapatamani, potrivit sursei mentionate.

De asemenea, si alti constructori auto, respectiv Bayerische Motoren Werke (BMW), Mercedes-Benz si Volkswagen au raportat in luna ianuarie vanzari record. Astfel, pentru un automobil BMW cumparatorii sunt nevoiti sa astepte chiar si 6 luni pentru modelul X3, in timp ce o masina Mercedes-Benz comandata acum va fi livrata la inceputul trimestrului doi.