- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Autoklass a deschis la Ploiesti un complex Mercedes-Benz

04 Aug, 15:48 • Redactia DailyBusiness
Dealerul Autoklass, care comercializeaza marcile Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge si Ford, a inaugurat la Ploiesti un complex auto integrat, care deserveste marca Mercedes-Benz, in urma unei investitii de 3 milioane de euro, a anuntat compania.
Autoklass a deschis la Ploiesti un complex Mercedes-Benz

Centrul ocupa o suprafata de 20.117 metri patrati, dintre care 2.879 mp reprezinta suprafata construita. Spatiul destinat showroom-ului este de 750 mp, iar suprafata atelierului este de 1.677 mp.

Service-ul dispune de 8 posturi de lucru pentru mecanica si electricitate, doua spalatorii, cabine de vopsit (inclusiv autoutilitare) si permite repararea simultana a sase camioane.

Autoklass a fost infiintat in 2007, ca urmare a fuziunii prin absorbtie a Autoklass Sibiu (2002) si Autoklass Constanta (2006) de catre Autoklass Center Bucuresti (2003). Dealerul activeaza in prezent in Bucuresti, Sibiu, Constanta si Ploiesti.
Cifra de afaceri a Autoklass a fost de 80,6 milioane euro anul trecut, in crestere cu 8,1% fata de 2007, an in care firma a raportat afaceri de 74,5 milioane euro.

Autoklass apartine grupului Romstal. Afacerile grupului s-au majorat anul trecut cu 6,1%, de la 501 milioane de euro in 2007 la 532 milioane de euro.

Grupul Romstal include mai multe firme, cele mai importante fiind Romstal Imex, Valrom Industrie (producator de sisteme de tevi din plastic), Valplast Industrie (producator de tevi si fitinguri din PVC) si dealer-ul auto Autoklass.