- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Cele mai proaste 10 masini ale anilor 2000

07 Oct, 15:38 • Redactia DailyBusiness
Jurnalistii de la cars.com au realizat un top al celor mai proaste 10 masini din anii 2000, ce cuprinde marci precum Pontiac, Jaguar, Cadillac si Toyota.
Cele mai proaste 10 masini ale anilor 2000

Topul a fost realizat in functie de cum au fost concepute si executate masinile.

Unele dintre modele au rezistat in piata doar cativa ani, iar altele mai sunt inca prezente.

Pe locul 1 se plaseaza a doua generatie Smart ForTwo, lansata in 2008 si care se comercializeaza si in prezent. Potrivit jurnalistilor de la cars.com, desi este un model de masina mica, Smart ForTwo nu prezinta si avantajele unui automobil de asemenea dimensiuni, cum ar fi consum mic de carburant.

Locul 2 este adjudecat de Chrysler Sebring, prezenta pe piata din 1995 pana in prezent. Cu scaunele din fata inconfortabile si interioarele ieftine, modelul nu a avut nicio sansa in categoria foarte competitiva a automobilelor sedan.

Podiumul topului este completat de Jeep Compass (2007-prezent), model care nu se potriveste cu imaginea Jeep, brand recunoscut si apreciat pentru abilitatile off-road. Modelul Compass este o masina de oras soft, nu prea buna la ceea ce face, apreciaza jurnalistii cars.com.

Ocupantele urmatoarelor locuri sunt Toyota Echo, Cadillac Catera si Pontiac Sunfire, modele care nu se mai produc.

De asemenea, si modele plasate pe urmatoarele locuri au fost scoase din piata, respectiv Jaguar X-Type, Isuzu VehiCross, Daewoo si Pontiac Aztec.