AUTO

Daimler primeste a treia comanda pentru autobuzele electrice Mercedes, inainte de lansarea oficiala

25 iunie 2018, ora 11:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Mercedes-Benz Citaro electric (3).jpg
Daimler a înregistrat a treia comandă pentru modelul Mercedes-Benz Citaro 100% electric, înainte de premiera mondială de la Salonul Internațional de Autovehicule Comerciale (IAA).

După o primă comandă record de 950 de autobuze, Berliner Verkehrsbetriebe (BVG), cel mai mare operator de autobuze din Germania, a lansat o nouă comandă de 15 autobuze Mercedes-Benz Citaro, 100% electrice. 

Cele 15 autobuze vor fi livrate începând cu primul trimestru al anului 2019. Comanda de la Berlin este deja a treia comandă pentru noul model de autobuz 100% electric, care va fi prezentat în avanpremiera Salonului Internațional de Autovehicule Comerciale (IAA), în luna iulie. Prima comandă de autobuze electrice Mercedes - Benz Citaro a venit de la operatorul Rhein Neckar Verkehr GmbH, iar a cea de-a doua de la autorităţile din Hamburg.

Autobuzele Citaro ce vor circula pe străzile Berlinului au zece module de baterii, ce vor fi încărcate la prizele din depou. Autobuzele vor fi propulsate de motoare electrice amplasate lângă butucul roților.Un sistem avansat de management termic, ce include componente de ultimă generație, precum pompa de căldură, reduce consumul de energie.

Spațiul destinat călătorilor din interiorul modelulului Citaro 100% electric este identic celui din autobuzele convenționale. Pentru călătorii care prezintă mobilitate scăzută, aflaţi cu spatele la direcția de mers, există monitoare special amplasate în aria lor de vizibilitate ce oferă informații despre călătorie. Persoanele cu deficiențe de vedere vor avea la dispoziție mânere tactile, cu o suprafață striată.

Noul Mercedes-Benz Citaro 100% electric a fost riguros testat şi va intra în producția de serie înainte de sfârșitul acestui an.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 01:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter