AUTO

Enel X a lansat o noua generatie de statii ce inarca masini electrice de 14 ori mai rapid

08 ianuarie 2020, ora 12:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
enelx.jpg
Enel X, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, a lansat următoarea generație de stații inteligente de încărcare EV pentru a accelera adoptarea vehiculelor electrice și pentru a sprijini decarbonizarea sectoarelor de energie și transport. Linia de produse din America de Nord are la bază încărcătorul vârf de gamă, JuiceBox® 40, care deține statutul de cel mai bine vândut produs de acest tip pe Amazon în ultimii cinci ani și include o suită de stații de încărcare noi: JuiceBox 32, 40, 48 și 80.
Noile stații de încărcare inteligente JuiceBox Level 2 pot încărca mașini electrice de până la 14 ori mai rapid decât un încărcător standard de nivel 1.
 
Platforma IoT a Enel X, JuiceNet, este acum disponibilă în patru variante - Home, Business, Enterprise și Utility. Aceasta oferă o experiență personalizată de încărcare inteligentă pentru utilizatorii rezidențiali, întreprinderile mici și mijlocii, companiile mai mari și furnizorii de energie.

Pe măsură ce deținerea de vehicule electrice și generarea de energie regenerabilă continuă să crească, este nevoie tot mai mult de soluții inteligente de tarifare care să ajute comunitățile să atingă obiective de energie curată și emisii zero în transport într-un mod mai eficient și mai rentabil, folosind vehiculele electrice ca active de rețea”, a spus Giovanni Bertolino , Head of e-Mobility pentru Enel X America de Nord. „Am demonstrat că putem realiza încărcare inteligentă la scară mare, cu bateria noastră virtuală de 40 MW din California și așteptăm cu nerăbdare să extindem noi oportunități de piață pentru integrarea vehiculelor în rețea cu această nouă linie de produse.”

JuicePedestal și JuiceStand reprezintă o infrastructură comercială de încărcare multifuncțională, cu compatibilitate universală pentru vehiculele electrice și sunt perfecte pentru clădirile de birouri, clădirile cu mai multe unități locative și flotele de vehicule electrice. La un preț accesibil, JuicePedestal și JuiceStand oferă mai multe opțiuni de plată. În plus, linia extinsă de produse a Enel X include acum JuicePump, un încărcător rapid de 50 kilowați DC, care este potrivit pentru clienții comerciali precum flotele de vehicule electrice. Și noul JuiceRouter va asigura conectivitate pentru toate stațiile comerciale din zonele cu semnale WiFi slabe.

Odată cu introducerea noii infrastructuri comerciale de încărcare inteligentă, Enel X instalează 50 de noi unități JuiceBox Pro 32 pe 25 JuicePedestals la Stadionul Gillette, noua casă a New England Revolution și a câștigătorilor a șase ediții de Super Bowl, New England Patriots din Foxborough, Massachusetts. Aceste noi instalații vor sprijini inițiativa de consultanță energetică mai largă a Enel X pentru stadion, în calitate de partener oficial de energie al Kraft Sports + Entertainment.

În prezent, în SUA, 23 de state au implementat obiective de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră la nivel național, semnalând un angajament tot mai mare față de un viitor cu emisii de carbon zero nete. Investiția continuă a Enel X în soluții de mobilitate electrică, cu o gamă evoluată de produse, inclusiv cea mai vândută stație de încărcare pentru locuințe de pe piață și extinderea continuă a partenerilor din rândul producătorilor de echipamente originale (original equipment manufacturerOEM), utilităților și businessurilor, sprijină o cale duală de decarbonizare și grăbește progresul către viitorul cu emisii zero. Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 00:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter