AUTO

Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria va lucra in trei schimburi, pentru a creste productia

19 martie 2014, ora 10:56 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mercedes.jpg
Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria, de la Kecskemet, va lucra incepand din luna mai in trei schimburi, Daimler majorand productia de autoturisme pentru a tine pasul cu cererea pentru autoturisme din clasa compacta, a anuntat grupul german.

Fabrica produce modelele Clasa B si CLA si a inceput anul trecut sa lucreze sambata pentru a creste productia,informeaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

"Productia noastra a tinut pasul cu greu cu evolutia dinamica a vanzarilor de autoturisme compacte. Aceasta decizie ne permite sa servim clientii din intreaga lume mai bine si intr-un timp mai scurt", a declarat intr-un comunicat al Daimler directorul general al grupului, Dieter Zetsche.

In luna octombrie a anului 2012, Mercedes a introdus al treilea schimb de lucru la fabrica din Rastatt, Germania, unde sunt prodse modelele Clasa A, GLA si Clasa B.In decembrie anul trecut, Mercedes-Benz, al treilea mare producator de automobile de lux la nivel mondial, anunta ca va mari programul de lucru din 2014 pentru a satisface cererea pentru noile modele, precum sedanul clasa S.

Pentru a creste productia de automobile clasa S, angajatii fabricii de asamblare din Sindelfingen, Germania, au acceptat sa prelungeasca schimburile cu 74 de minute pe zi, in 2014, dupa ce au adaugat 30 de minute in 2013.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Martie 2019, 23:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter