AUTO, CARIERE

Martin Schulz, noul CEO al Mercedes-Benz Romania

27 mai 2019, ora 09:57 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Martin Schulz_CEO Mercedes-Benz Romania_1.jpg
Martin Schulz (45 de ani), în prezent Head of Product & Marketing în cadrul Mercedes-Benz Korea, va prelua funcția de CEO al Mercedes-Benz România de la predecesorul său, Philipp Hagenburger, începând cu 1 iunie 2019.

De la 1 mai 2019, Philipp Hagenburger (54 de ani) face parte din echipa Daimler South East Asia Pte. Ltd, în calitate de CEO, după ce a administrat cu succes activitățile diviziei de Passenger Cars și a condus Mercedes-Benz România timp de trei ani.

Martin Schulz s-a alăturat echipei Mercedes-Benz în urmă cu 20 de ani, iar parcursul său profesional a inclus atribuții în mai multe țări. În ultimii ani, a fost responsabil de activitățile de Sales & Marketing din Vietnam și Thailanda şi, din 2016, a ocupat funcția de Head of Product & Marketing, Mercedes-Benz Korea.

După ce și-a început cariera în rețeaua de retail a Daimler în 1999, traseul profesional al lui Philipp Hagenburger include funcții precum: Head of Customer Services în Augsburg (Germania, 2004) și România (2009), CEO și Președinte al Mercedes-Benz Egipt (2012-2016), apoi CEO și Președinte al Mercedes-Benz România, de la începutul lui 2016.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 00:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter