- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Mazda CX-7 facelift diesel a fost lansata in Europa

15 Oct, 18:11 • Redactia DailyBusiness
Producatorul auto japonez Mazda a lansat in Europa noua varianta a modelui Mazda CX-7, cu un pret de pornire de 28.290 euro, a anuntat joi compania.
Mazda CX-7 facelift diesel a fost lansata in Europa

Varianta facelift redefineste caracteristicile modelului, in termeni de design si performante, evoluand totodata din punct de vedere al confortului si al tinutei de drum.

In plus, noua motorizare diesel MZR-CD 2.2 litri se adauga propulsorului pe benzina, ambele respectand normele Euro 5. Pretul de pornire, cu toate taxele, pentru modelul echipat cu motorul diesel, este de 28.290 euro.

La exterior, noul model pastreaza si accentueaza linia sportiva, mostenita de la vechea generatie, aducand si elemente de noutate. Pentru un aspect mai dinamic si mai sportiv, in partea din fata a fost integrata o grila in 5 puncte, iar spoilerul frontal adaposteste noi faruri de ceata.

Mazda CX-7 facelift se prezinta cu doua motorizari, una noua diesel si cea consacrata pe benzina. Propulsorul turbo MZR-CD 2,2 litri diesel produce 173 CP si un cuplu de 400 Nm, permite accelerarea de la 0 la 100 de km/h in 11,3 secunde si o viteza maxima de 200km/h.

CX-7 facelift diesel are un consum combinat de 7,5 litri la 100 km.