- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Mazda Romania si Unicredit au lansat un serviciu de leasing auto

22 Jan, 15:54 • Redactia DailyBusiness
Mazda Romania si UniCredit Leasing au infiintat primul serviciu de finantare al importatorului marcii japoneze, Mazda Finance, pentru a facilita achizitia modelelor marcii, a anuntat, joi, compania.
Mazda Romania si Unicredit au lansat un serviciu de leasing auto

Solutia faciliteaza accesul la leasing cu o dobanda anuala de 2,99%, una dintre cele mai mici de pe piata in acest segment.

Serviciul de finantare integreaza si beneficiul unei asigurari facultative gratuite pentru autovehicule – Casco, pe o perioada de un an. Oferta de finantare este disponibila pentru orice model din gama la toti partenerii Mazda.

Contractele incheiate trebuie sa se intinda pe o perioada cuprinsa intre 3 si 5 ani si presupun un avans minim de 20% din valoarea finantata. Solutia lansata de companie este valabila pana la 31 martie 2009.

„Unul dintre obiectivele Mazda in Romania este de a dezvolta serviciile destinate cumparatorilor. Impreuna cu UniCredit Leasing, companie cu experienta financiara locala si internationala, facilitam accesul potentialilor clienti la finantare, intr-un context extrem de dificil al creditarii”, a declarat Cristian Rigu, country manager Mazda.

„Prin intermediul acestei solutii, dorim sa mentinem accesibilitatea modelelor din gama pentru pasionatii marcii Mazda”, a mai spus Rigu.

Vanzarile Mazda in Romania au crescut anul trecut de 2,5 ori fata de 2007, de la 1.028 de unitati la 2.537 de vehicule, cel mai bun rezultat anual inregistrat de companie pana in prezent pe piata locala.