AUTO, LIFESTYLE

Noul Land Rover Defender V8 Bond Edition inspirat de filmul "No Time To Die"

01 septembrie 2021, ora 17:57 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
le.jpg
Land Rover SV Bespoke (Divizia de Vehicule Speciale a Land Rover) a creat noul Land Rover Defender V8 Bond Edition pentru a marca lansarea celui de-al 25-lea film din seria James Bond, No Time To Die, înainte de premiera mondială a acestuia, care va avea loc luna aceasta.

Disponibil pentru comandă în ambele variante de caroserie, Defender 110 sau 90 și inspirat de specificațiile mașinilor Defender care apar în No Time To Die, subtilul Defender V8 Bond Edition este dotat cu pachetul Extended Black cu jante de aliaj de 22 de inchi finisate Luna Gloss Black, etriere față Xenon Blue și emblemă spate „Defender 007”.

Elementele personalizate continuă cu interiorul practic, cu praguri iluminate „Defender 007” și o animație pentru ecranul tactil special concepută pentru sistemul multimedia Pivi Pro, care omagiază parteneriatul îndelungat dintre Land Rover și franciza James Bond. Noaptea, clienții vor observa grafica unică „007” proiectată de luminile de curtoazie.

Disponibil exclusiv pentru 300 de clienți din întreaga lume, Defender V8 Bond Edition dispune la interior de o gravură laser care arată că exemplarul este „unul din 300” și de logo-ul echipei SV Bespoke.Finbar McFall, Land Rover Brand Director, a declarat: „Land Rover Defender V8 Bond Edition este o perspectivă exclusivistă asupra celui mai puternic Defender de serie produs vreodată, inspirată de mașinile care apar în filmul No Time To Die. Reprezintă punctul de întâlnire a două mari mărci britanice și o modalitate unică de a sărbători asocierea de 38 de ani dintre Land Rover și James Bond.”

Mașinile Defender se află în centrul acțiunii din No Time To Die, alături de două Range Rover Sport SVR. Filmul, în care apar și un Range Rover Classic și un Land Rover Series III, va fi lansat în cinematografe din întreaga lume în data de 30 septembrie 2021.

Având la bază recenta lansare Defender V8, Editia Bond este propulsată de un motor pe benzină supraalimentat, care produce 525CP și un cuplu de 625Nm pe care le transmite prin intermediul unei cutii de viteze automate în opt trepte. Defender V8 90 accelerează de la 0-100km/h în 5,2 secunde și are viteza maximă de 240km/h.

No Time To Die este regizat de Cary Joji Fukunaga și îl are în rolul principal pe Daniel Craig, care revine în al cincilea și ultimul său film ca James Bond 007, creație a lui Ian Fleming. Filmul va fi lansat în cinematografele din UK începând cu 30 septembrie 2021, prin Universal Pictures International, și pe 8 octombrie 2021 în SUA, prin United Artists Releasing, firma de distribuție a Metro Goldwyn Mayer (MGM)
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 01:07
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter