AUTO

Noul Mercedes-Benz Clasa A este disponibil pentru comenzi in Romania

12 aprilie 2018, ora 13:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
CP_Noul Mercedes-Benz Clasa A este disponibil pentru comenzi in Romania_6.jpg
Noul Mercedes Clasa A este acum disponibil pentru comenzi pentru toti clientii din Romania. Preturile incep de la 25.460 euro (fara TVA), pentru modelul A 200 (163 CP/120kW) cu transmisie manuala (consum de carburant in regim mixt de 5,8l/100km, nivel combinat de emisii CO2 de 133g/km), ramanand astfel la un nivel similar de pret cu cel al predecesorului.

Lansarea pe piata va avea loc in luna mai. Noul Mercedes-Benz Clasa A este echipat cu sisteme de asistenta la conducere, cu functii adoptate de la Clasa S.

In plus, pentru prima data, Clasa A se poate conduce semi-autonom in anumite situatii.

Clasa A este primul model Mercedes-Benz dotat cu cel mai modern sistem multimedia: MBUX – Mercedes-Benz User Experience, un sistem care deschide o noua era in materie de conectivitate Mercedes me. O trasatura unica a acestui sistem este abilitatea de a invata, datorita inteligentei artificiale.Ca extraoptiune, este disponibil un control inteligent al vocii, activat de expresia "Hey Mercedes".

In dotarea standard, sistemul este compus din doua ecrane de 7 inch cu touchscreen, un volan sport multifunctional cu butoane ce pot fi controlate tactil de pe volan, o interfata USB-C, un port Bluetooth® pentru telefonie sau alte surse audio.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 01:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter