AUTO

Polach Logistics & Transport isi extinde flota cu 15 camioane Mercedes-Benz Actros

20 octombrie 2015, ora 13:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Polach Logistics & Transport (2).jpg
Compania romaneasca Polach Logistics & Transport, specializata in transportul rutier international de marfuri, a ales Mercedes-Benz pentru extinderea parcului auto prin achizitionarea a 15 camioane Actros.

Actros este un autovehicul adaptat pentru a face fata solicitarilor pe distante lungi, cu sistemul de telematica FleedBoard si dotari optionale pentru reducerea consumului de carburant si optimizarea costurilor de operare.  

Lider de piata in 2014 in topul importatorilor de camioane din Romania, Mercedes-Benz asigura o retea nationala si europeana de Centre Autorizate de Service si logistica in domeniul pieselor de schimb.

Serviciile post-vanzare Mercedes-Benz reprezinta suportul care asigura disponibilitatea maxima a autovehiculului, esentiala pentru proprietarii de flote.Mai mult, orice proprietar al unui autovehicul Mercedes-Benz beneficiaza, la apelarea unui numar unic de telefon, de serviciul Service24h – asistenta informationala si organizatorica, din partea partenerilor autorizati de service din intreaga Europa.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 23 Mai 2022, 17:14
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter