AUTO

Primul Logan decapotabil. V-ati cumpara o asemenea masina? (VIDEO)

16 mai 2012, ora 00:05, autor(i): Adrian Negrescu   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
logan.jpg
Compania Auto K9 a inceput demersurile pentru omologarea primului automobil Dacia Logan decapotabil din lume. Modelul Logan Cabrio k9 prezinta dotari spectaculoase, iar daca va obtine acordul de circulatie pe drumurile publice, nu este exclus sa urmeze o linie speciala.

Din imaginile pe care le puteti vedea in clipul video, Loganul, construit anul trecut, arata foarte bine. Culoarea, pielea alba si jentile masive ii dau un aer de masina sport, cu aspiratii de lux.

Cum au ajuns cei de la Auto K9 sa construiasca acest model? "Totul a inceput in 2010 ca o gluma, dar dupa mai multe discutii intre colegi am hotarat sa luam lucrurile in serios si sa cream primul Logan decapotabil", afirma inginerii de la Auto K9.

Am transformat o epava berlina intr-un coupe cabrio de clasainginerii Auto K9Loganul decapotabil a fost construit dintr-o masina cu dauna totala. "A intrat la noi in service pentru reparatie, un taxi lovit de tramvai. Dupa reconstatare a fost declarat dauna totala de catre asigurator. Dupa ce a stat in service cateva luni colegul nostru Jean a venit cu o idee trasnita: Ce ar fi sa facem Loganul decapotabil", afirma unul dintre ingineri. Nu a fost o misiune usoara.

"Lucrurile s-au dovedit putin mai complicate dacat am anticipat. In prima faza am taiat plafonul si aripile spate, am deplasat stalpii centrali mai in spate cu 15 de cm si am prelungit usile din fata, am ranforsat pragurile si am adaugat 4 traverse in podea, am scurtat si am unit usile spate de aripile spate si am intarit montantii parbrizului. In faza a doua au fost montate suspensii sport si jante de 17 toli (cele mai mari pe care le-am gasit cu 4 prezoane). In ultima faza am ales finisajele la exterior si interior. Au fost schimbate scaunele din fata cu scaune de Hyundai Coupe. Interiorul a fost imbracat in piele alba iar bordul a fost imbracat cu piele Alcantara. Bineinteles am instalat si un sistem audio-video ca asa ii sta bine oricarui cabrio", afirma inginerii de la Auto K9.

DailyBusiness Video: Logan cabrio K9


Investitia in masina a fost de 15.000 de euro, fara a lua in calcul orele prestate de echipa tehnica. Masina functioneaza perfect, iar cei de la Auto K9 fac, in prezent, demersurile pentru a o omologa la RAR.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Vlad a spus:
16/05/2012 17:42
Este superba!
 
Doru Dascalu a spus:
27/05/2012 17:57
Ca in Romania ma astept sa functioneze Gica Contra, care nu va omologa masina. Facem pariu ca asa va fi ? Si nici francezii nu vad sa aiba vreun interes. In caz de producere a ei, doritorii vor sta la rand. Masina este o reusita a creatorilor. Tot respectul pentru ei.
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 28 Septembrie 2021, 10:36
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter