AUTO

Rabla 2014: Dealerii auto se pot inscrie si luni in program

30 martie 2014, ora 12:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
auto.jpg
Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) anunta ca sesiunea de depunere si validare a dosarelor dealerilor auto pentru inscrierea in programul Rabla, care a inceput in 24 martie si trebuia sa se incheie vineri, se prelungeste si luni.

Conditiile de participare la programul Rabla 2014, precum si documentele pe care trebuie sa le depuna producatorii sau dealerii auto pot fi gasite in Ghidul de finantare a Programului de stimulare a innoirii parcului auto national, publicat pe site-ul AFM.

Lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati sa participe in anul 2014 la programul Rabla, precum si cea a colectorilor autorizati sa preia masinile uzate, va fi publicata pe site-ul AFM.

Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearap, a dispus alocarea unui numar de 17.000 de tichete pentru persoane fizice si 3.000 de tichete pentru persoane juridice si institutii publice. Tichetele vor fi alocate electronic, in sistemul informatic gestionat de AFM, informeaza Mediafax.Distributia tichetelor Rabla nu se va mai face pe judete, in functie de vechimea parcului auto din fiecare unitate teritoriala, ci in functie de cerere, tichetele electronice urmand sa fie extrase dintr-o baza de date nationala de dealerii auto, pe masura ce se inscriu solicitantii.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Martie 2019, 23:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter