AUTO

Se reinstaleaza camerele fixe cu radar

28 iulie 2012, ora 13:23   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
car-oglinda-mare.jpg
Uniunea Europeana ne impune ca, din 2013, pe drumurile principale din tara sa se reinstaleze aparatele radar fixe. Astfel, traficul va putea fi mai usor supravegheat, iar soferii care nu respecta viteza legala, pedepsiti.

Din moment ce ele vor fi din nou functionale, practic soferii vor fi supravegheati 24 de ore din 24. In cazul in care soferii depasesc limita de viteza legala, nu conteaza daca nu se afla un echipaj de politie in acea zona, vor fi monotorizati si amendati.

Reprezetantii politiei spun ca este foarte bine ca aceasta metoda sa intre din nou in vigoare pentru ca numarul accidentelor ar putea sa scada. Seful directiei politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Uniunea Europeana cere chiar un calendar de implementare a acestor sisteme, potrivit rtv.net.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Andreica-Navruc a spus:
29/07/2012 09:36
Este o idee buna NUMAI in contextul in care cei care doresc deplasari lungi sa nu fie obligati sa tranziteze toate satele, comunele si oraselede pe traseu (vezi cazul Sebes - cosmarul tuturor Colegilor din transportul de marfa!).
Atunci cand vom avea autostrazi, chiar nu ma intereseaza cine este Beizadeaua care "se da" cu "motorul" prin Comunitate!
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 Octombrie 2020, 12:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter