- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Subaru investeste 9 mil. euro intr-un centru de servicii la Bucuresti

20 Jun, 08:10 • Redactia DailyBusiness
Subaru Motors Trading (SMT) Romania va inaugura anul viitor, in Bucuresti, un centru de servicii de timp After-Sales, cu o investitie de 7-9 mil.euro. Centrul va dispune de showroom, service si de un magazin de piese de schimb.
Subaru investeste 9 mil. euro intr-un centru de servicii la Bucuresti

Stavros Kanonopoulos, directorul general al Subaru Motors Trading (SMT) Romania, a declarat, joi, pentru Newsin, ca centrul din estul Bucurestiului va deservi atat clientii din Romania, cat si pe cei din Republica Moldova si nordul Bulgariei.

„Investitiile facute la viitorul centru After-Sales din Bucuresti au ajuns la suma de 6,5 milioane de euro pana in prezent, iar la sfarsitul anului 2009 vor ajunge la circa 9 milioane, inclusiv pentru asigurarea stocului necesar de piese de schimb”, a explicat Stavros.

El a adaugat ca pana la finele anului viitor, SMT Romania urmareste sa aiba in Bucuresti unul dintre cele mai moderne si mai mari showroom-uri din Europa.

Directorul general al Subaru Motors Trading Romania a spus ca in acest moment se afla in constructie mai multe centre ale companiei, in orase precum Targu Mures, Pitesti, Ploiesti si Braila.

Primul centru va fi inaugurat la Targu Mures, in luna septembrie a acestui an.

Subaru Motors Trading a deschis recent in Bucuresti cel de-al treilea showroom, situat in zona de nord a orasului, iar planurile de extindere ale companiei prevad extinderea retelei la 20 de showroomuri pana la sfarsitul anului urmator.

Compania intentioneaza ca in acest an sa comercializeze peste 700 de masini pe piata romaneasca, dintre care peste 200 de modele Outback si Legacy, echipate cu noul motor Boxer Diesel, prezentat, joi, la Bucuresti.

Subaru a comercializat in primele cinci luni ale acestui an 299 de autoturisme, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).