AUTO, CARIERE

Tiriac Auto are un nou CEO

11 iunie 2019, ora 16:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Marius Marian_CEO Tiriac Auto.jpg
Marius Marian a preluat conducerea rețelei Țiriac Auto în calitate de CEO, începând cu luna curentă. Marius Marian s-a alăturat grupului Țiriac încă din 2003, fiind un profesionist cu peste 16 ani de experiență în industria auto.
Timp de doi ani Marius Marian a deținut poziţia de COO în cadrul companiei Tiriac Auto, fiind responsabil de creșterea performanțelor operaționale ale rețelei.

De asemenea, a ocupat poziţia de Director de Vânzări la Premium Auto, Importator Jaguar Land Rover (2003 - 2009), urmată de poziția de Director General la dealerul Jaguar Land Rover București (2009 - 2016).

"Obiectivele de viitor ale companiei Tiriac Auto sunt orientate către creșterea performanțelor noastre comerciale și operaționale, prin continuitate şi evoluţie, acestea fiind direcțiile pe care le voi urmări în calitate de CEO Țiriac Auto. Suntem preocupați să îmbunătățim calitatea produselor și serviciilor de vânzare și post vânzare oferite clienților noștri. Un alt obiectiv prioritar este dezvoltarea diviziei Țiriac Auto Rulate, parte integrantă a businessului Tiriac Auto. Avem una dintre cele mai extinse rețele auto din țară”, a declarat Marius Marian.Țiriac Auto este una dintre cele mai extinse rețele de dealeri și service auto din România, reprezentând șase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford și Hyundai. Ţiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de pază și protecție, property management și servicii de media.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 00:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter