BURSE

Actiunile Romgaz vor intra pe 12 noiembrie la tranzactionare la Bursa de la Bucuresti

08 noiembrie 2013, ora 12:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
BVB.jpg
Actiunile Romgaz (SNG) vor fi listate marti, 12 noiembrie, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), data cand vor incepe si tranzactiile cu certificatele de depozit (GDR) pe piata de la Londra.

Data de 12 noiembrie a fost anuntata pentru listarea Romgaz atat pe bursa din Bucuresti, cat si pe cea de la Londra, inca de la lansarea ofertei publice prin care statul a vandut 15% din actiunile producatorului de gaze naturale.

Listarea Romgaz in data de 12 noiembrie a fost confirmata de Bursa printr-o invitatie la deschiderea oficiala a sedintei de tranzactionare de marti cu ocazia debutului producatorului de gaze naturale la BVB.

Surse guvernamentale au declarat miercuri ca premierul Victor Ponta va efectua, la inceputul saptamanii viitoare, o vizita in Marea Britanie, unde va asista la inceperea tranzactiilor pe bursa din Londra cu actiunile Romgaz, vandute sub forma de certificate de depozit (GDR), conform Mediafax.

Recent s-a incheiat cu succes si oferta publica Romgaz, suma totala obtinuta fiind de 1,734 miliarde lei (390,9 milioane euro respectiv 534,63 milioane dolari SUA). Intervalul de pret al ofertei publice Romgaz a fost de 24-32 lei/actiune

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 21:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter