BURSE

BT Securities, primul intermediar din Romania autorizat la Bursa din Viena

02 iunie 2008, ora 14:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bt2.jpg
BT Securities, companie membra a grupului financiar Banca Transilvania, este primul intermediar din Romania, si al doilea din estul Europei, autorizat sa tranzactioneze direct pe Bursa de Valori din Viena, au informat luni reprezentanti ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Autorizarea BT Securities confirma noul trend al cresterii interesului investitorilor din estul Europei fata de companiile listate la Bursa din Viena (Wiener B÷rse).

De la inceputul acestui an, Wiener B÷rse a autorizat doi noi intermediari internationali, ridicand numarul total al intermediarilor la 83. Dintre acestia, 44 sunt internationali si detineau, la sfarsitul lunii aprilie 2008, o pondere de 67,7% din totalul volumului de tranzactionare pe actiuni listate la Wiener B÷rse.

Infiintata in 1999, in Cluj-Napoca, in urma fuziunii a 3 firme de brokeraj, BT Securities se plaseaza in prezent printre primele 5 societati de servicii de investitii financiare din Romania.Cu aproximativ 100 de angajati si o retea de peste 20 de sucursale si agentii in intreaga tara, BT Securities ofera o gama larga de servicii financiare atat pentru investitori institutionali, cat si pentru clienti de retail.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Octombrie 2021, 23:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter