BURSE

Bursa de Valori Bucuresti lanseaza un nou serviciu de informare

03 noiembrie 2016, ora 00:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
BVB 3.jpg
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) anunta lansarea unui nou serviciu al portalului www.bvb.ro denumit "Ce trebuie sa stii inainte de inceperea sedintei la BVB".

Noua functionalitate va fi disponibila de joi, 3 noiembrie, si va agrega informatii relevante la inceputul fiecarei zile, preluate din site-ul BVB.

“Acest serviciu face parte dintr-o gama mai larga de instrumente si servicii oferita de BVB pentru a apropia bursa de investitorii individuali, alaturi de aplicatiile de tranzactionare online, platforma universala sau concursul ”Condus de Randament”. Lansarea acestui serviciu ofera investitorilor o privire de ansamblu asupra activitatii de tranzactionare a zilei, inainte de inceperea acesteia”, a declarat Ludwik Sobolewski, Directorul General al Bursei de Valori Bucuresti.

Noul serviciu ofera in acelasi loc:
• cele mai recente valori ale indicilor bursieri, variatia procentuala calculata pentru diferite perioade (zi, luna, an)
• top 3 companii din componenta indicelui extins BET-XT, in functie de valoarea tranzactionata, crestere sau descrestere procentuala
• calendarul principalelor evenimente corporative ale companiilor listate pe Piata Principala
• rapoarte curente ale emitentilor • comunicate si evenimente organizate de BVB.Informatiile oferite de acest serviciu pot fi accesate in partea dreapta superioara a site-ului BVB si vor fi disponibile zilnic intre orele 08:30-10:15. Caseta cu informatiile legate de pretul si volumul potentiale de deschidere ramane disponibila in pre-deschiderea pietei in partea stanga inferioara a site-ului BVB.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 27 Februarie 2021, 11:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter