BURSE

Cercel, BRD: Daca listarea Romgaz ar fi avut loc mai devreme, acum am fi avut mai multi zgarie-nori

30 octombrie 2013, ora 14:09   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
romgaz.jpg
Claudiu Cercel, director general adjunct BRD SocGen, a declarat miercuri ca dacaofertade listare a Romgaz avea loc in urma cu cativa ani piata de capital ar fi aratat mult diferit, iar in Pipera ar fi existat mai multe cladiri inalte de birouri, sedii ale unor mari companii internationale.

"Este pacat ca ceea ce am facut bine acum nu a fost facut mai devreme. In Pipera am fi avut mai multe cladiri inalte care ar adaposti sediul unor mari firme de consultanta internationale, asa cum s-a dezvoltat centrul financiar al Varsoviei gratie listarilor companiilor de stat.OfertaRomgaz va fi un punct important de la care se va pleca in dezvoltarea pietei de capital", a declarat Cercel, citat de Mediafax.

Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori Bucuresti, a declarat la randul sau ca subscrierile laofertaRomgaz au depasit toate asteptarile si ca impactul maxim al listarii Romgaz la bursa se va vedea in 5-10 ani.

Oferta Publica Initiala (IPO) a Romgaz a inceput marti, 22 octombrie 2013, dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara a aprobat prospectul pentru operatiunein data de 18 octombrie.Pretul orientativ de vanzare a fost stabilit intre 24 si 32 de lei pe actiune, ceea ce reprezinta un interval de pret, intre 7,38 si 9,84 dolari SUA pentru un Certificat Global de Depozit (GDR), fiecare GDR reprezentand o actiune.

Oferta pentru investitorii mici este planificata sa se incheie la ora 12:00 pe 31 octombrie 2013.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Adrian Popescu a spus:
31/10/2013 14:42
Claudiu Cercel , eu Adrian Popescu iti spun ca esti inconstient. Tara asta nu are nevioe de zgirie nori . Sint atit de multe lucruri nerezolvate legate de sanatatea morala trupeasca a poporului de educatia lui incit banii cheltuiti pe zgirie nori reprezinta o jignire la adresa omului de rind cu bun simt . Cind poporul asta va avea independenta alimentara si energetica ,va fi sanatos si educat abia apoi vedem daca ne tyrebuie zgirie nori . Dumneata dute si viseaza in alta parte .
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 21:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter