BURSE

De ce sisteaza SIF Banat-Crisana plata dividendelor

15 decembrie 2014, ora 17:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
sif1.jpg
SIF Banat-Crisana (SIF1) a sistat plata dividendelor in intervalul 23 decembrie - 31 ianuarie, in contextul procesului de inventariere a patrimoniului societatii.

"SIF Banat-Crisana informeaza actionarii ca in perioada 23 decembrie 2014 - 31 ianuarie 2015 sisteaza temporar plata dividendelor, avand in vedere desfasurarea procesului de inventariere a patrimmoniului societatii, in conformitate cu prevederile legale", se arata intr-un comunicat transmis de SIF Banat-Crisana Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Actiunile SIF Banat-Crisana au revenit luni la tranzactionare, dupa o suspendare de o saptamana, si au scazut cu pana la 8,7%, intr-o piata care a deschis in stagnare fata de vineri. Titlurile SIF Banat-Crisana au fost suspendate toata saptamana trecuta in contextul anchetei DIICOT privind delapidarea patrimoniului la SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia (SIF4), precum si manipularea pietei de capital.

Dragos Bilteanu, presedinte al Consiliului de Administratie si director general al SIF Banat-Crisana, precum si Najib El Lakis, membru in Consiliul de Administratie al societatii, au fost arestati preventiv. De asemenea, instanta a decis cercetarea sub control judiciar a altor trei persoane care fusesera retinute in acest dosar - Adrian Victor Prodan si avocatul Nicolae Mergeani, membri in Consiliul Reprezentantilor Actionarilor SIF Muntenia, si Stere Gardan, broker la Swiss Capital.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 18 Aprilie 2021, 05:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter