BURSE

FP aduce la Mamaia investitori institutionali cu active in administrare de peste 900 miliarde $

25 iunie 2014, ora 12:28 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mamaia.jpg
Franklin Templeton Investment Management Limited UK, Sucursala Bucuresti, in calitate de administrator unic si manager de Fond al Fondului Proprietatea, organizeaza la Mamaia un eveniment pentru investitorii locali si internationali actuali si potentiali, precum si pentru analistii care acopera Fondul, pentru a-i tine la curent cu cele mai noi evenimente legate de Fond, cele mai importante companii din portofoliu si de economia Romaniei.

La evenimentul organizat in perioada 25-27 iunie participa peste 150 de investitori institutionali locali si internationali din 21 de tari, cu active in administrare de peste 900 miliarde de dolari, precum si analisti care urmaresc Fondul.

Pentru prima data, acest eveniment va avea loc in afara Bucurestiului, in Mamaia, datorita apropierii acestei localitati de unele dintre cele mai importante companii din portofoliul Fondului. Astfel, participantii la eveniment vor avea oportunitatea de a vizita Nuclearelectrica si Portul Constanta.

De asemenea, acestia vor lua parte la prezentari din partea principalilor factori de decizie din pietele de capital si energie, precum reprezentantii Fondului Monetar International, Ambasada S.U.A., Banca Nationala a Romaniei, Ministerul pentru Energie, Autoritatea de Supraveghere Financiara, Bursa de Valori Bucuresti si Departamentul pentru Energie.

In plus, managementul unora dintre cele mai importante companii din economia Romaniei, cum ar fi OMV Petrom, Romgaz, Nuclearelectrica, CE Oltenia, Transelectrica, Hidroelectrica si Electrica, care reprezinta peste 85% din VAN-ul Fondului, isi vor prezenta experientele pe piata de capital.

äInvestitorii se uita acum cu interes reinnoit catre companiile din Romania, iar evenimentul Zilele Analistilor si Investitorilor reprezinta o ocazie unica pentru Fondul Proprietatea si pentru companiile din portofoliul sau de a-si demonstra punctele forte si pentru a se prezenta ca oportunitati de investitii atractive. In acelasi timp, evenimentul reprezinta oportunitatea ideala pentru guvern de a asigura investitorii institutionali din Romania fata de angajamentul sau pentru reforme, guvernanta corporativa adecvata in intreprinderile de stat si imbunatatirea reglementarilor din piata de capital locala. Momentul acestui eveniment este de asemenea potrivit, avand in vedere faptul ca rating-ul Romaniei a fost recent upgradat la investment grade de catre agentia de rating S&Pö, a declarat Greg Konieczny, manager de Fond al Fondului Proprietatea.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 07:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter