BURSE, REAL ESTATE

NEPI estimeaza atingerea unui grad de ocupare de 100% pentru City Business Centre Timisoara in 2016

18 ianuarie 2016, ora 11:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
NEPI_City Business Centre Timisoara (1).jpg
City Business Centre Timişoara (CBC), cel mai mare complex de birouri din vestul țării, a înregistrat un record în materie de volum de închirieri pe piața office în 2015. Astfel, suprafața tranzacționată anul trecut totalizează 10.500 mp, rezultat care indică o creștere importantă a interesului companiilor pentru cel mai mare oraș din vestul țării.

Odată cu darea în folosinţă a clădirii E, în a doua parte a anului trecut, suprafaţa închiriabilă a City Business Centre a crescut la 47.141 metri pătraţi. Cele 5 clădiri care alcătuiesc complexul sunt închiriate în prezent în proporție de peste 95%.

Numărul persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în prezent în centrul de afaceri de clasă A a crescut considerabil în ultima perioadă, depășind în acest moment 5.000 de angajați.
 

„În cea de-a doua parte a anului trecut, am primit numeroase solicitări de închiriere din partea unor companii multinaţionale, care activează în special din domeniile IT, engineering sau financiar. În 2016 aşteptăm concretizarea planurilor unor chiriaşi care vor avea ca rezultat expansiunea acestora şi atingerea unui grad de ocupare a celor 5 clădiri până la aproximativ 100%”, nuanțează Lori Collin, Office Executive în cadrul NEPI pentru City Business Centre.  “Piața birourilor din vestul țării se maturizează. Proiectul City Business Centre s-a conturat tot mai clar în principalul pol de dezvoltare economică și de business în Timișoara și continuă să atragă interesul companiilor care vor să dezvolte afaceri în zona de vest“, declară Ovidiu Şandor, dezvoltatorul City Business Centre Timișoara. 

Unele dintre companiile care își desfășoară activitatea în cel mai modern centru de business din Timișoara şi-au extins suprafețele ocupate în anul 2015.

Însă au fost semnate și contracte cu chiriași noi: Bosch, Hella, Ernst & Young, respectiv Banca Transilvania.

Infuzia de interes pentru închirierea de spații de birouri în vestul țării din ultima perioadă este generată de extinderea operaţiunilor mai multor companii în țara noastră, dar și de interesul a tot mai multe afaceri de a activa în Timișoara.  

City Business Centre Timişoara este principalul complex de birouri clasa A din Timișoara, situat în zona centrală a oraşului, ce include 5 corpuri cu o suprafaţă de 47.141 mp închiriabili și poate fi definit drept un „oraș în oraș”.

Clădirile de birouri City Business Centre oferă companiilor spaţii de birouri, restaurante, servicii publice (bănci, servicii medicale, etc), parcare subterană și pistă pentru bicicliști, zone verzi, locaţie centrală, servicii de pază 24/24, dar și alte servicii necesare unui angajat pe tot parcursul programului său de lucru.


Printre companiile găzduite de City Business Centre enumerăm Accenture, Alcatel, Autoliv, Banca Comercială Română, CertAsig, Columna Medical Center, Deloitte Audit, Generali, Gilescu, Văleanu, Nathanzon & Partenerii, IBM, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, OMV Petrom, ProTv, Raiffeisen Bank, Sodexo, Toluna, UniCredit Tiriac Bank, Volksbank, Visma, Wipro, 3Pillar Global.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din BURSE
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Joi, 19 Aprilie 2018, 18:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter