BURSE, CARIERE

Posta Romana: 5 din cei 6 membri ai Consiliului de Administratie au fost revocati

09 iunie 2014, ora 11:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
posta.jpg
Ministerul pentru Societatea Informationala a revocat vineri, in AGA, cinci din cei sase membri ai Consiliului de Administratie al Postei, pentru ca au aprobat un act aditional la contractul colectiv de munca prin care vor fi majorate salariile, au declarat surse apropiate situatiei.

"A ramas doar reprezentantul Fondului Proprietatea si a fost demisa partea CA-ului care a aprobat actul aditional la contractul colectiv de munca prin care s-au majorat salariile. A fost numit un Consiliu de Administratie provizoriu din care, pe langa reprezentantul FP, fac parte printre altii Ludwik Sobolewski (directorul general al BVB - n.r.) si Dante Stein (fost consilier al premierului Ponta - n.r.).

Presedintele noului Consiliu va fi ales intr-o prima sedinta de CA", au afirmat sursele citate.

Astfel, au fost revocati Adrian Apolzan (presedinte CA), Ion Smeeianu (directorul general al companiei), Dinu Sava Malacopol, Gelil Eserghep, Andreea Dana Stanesc, iar reprezentantul Fondului Proprietatea Adrian Cighi se regaseste in noua componenta a Consiliului.Anterior, surse au declarat pentru Mediafax ca directorului general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), Ludwik Sobolewski, i-a fost propus postul de presedinte al Consiliului de Administratie al companiei Posta Romana.

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, a declarat recent ca intentioneaza sa-l demita pe directorul general al Postei Romane, Ion Smeeianu, institutia pe care o conduce lucrand in prezent la modalitatea in care se va face eliberarea acestuia din functie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 29 Octombrie 2020, 10:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter