BURSE

Proces cu miza de 66 mil. euro: ArcelorMittal infrange definitiv SIF Moldova

02 octombrie 2013, ora 12:21 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Proces.jpg
ArcelorMittal Tubular Products Roman a obtinut o hotarare irevocabila in fata Curtii de Apel Bacau in litigiul cu actionarul minoritar SIF Moldova privind o majorare de capital de aproximativ 66 milioane de euro.

Litigiul a fost initiat de actionarul minoritar, activ pe piata de capital, si a avut ca obiect anularea Hotararii AGA a producatorului de tevi de otel adoptata in 26 ianuarie 2012.

Echipa de avocati care a reprezentat ArcelorMittal Tubular Products Roman in toate etapele procesuale a fost coordonata de avocatii asociati Ioana Gelepu (specializata in litigii) si de Silvana Ivan (specializata in piata de capital, drept societar si achizitii/fuziuni), de la Tuca, Zbarcea si Asociatii.

Din echipa implicata in acest proiect au mai facut parte si Gabriela Costescu (avocat senior din echipa de litigii) si Ciprian Timofte (avocat senior in echipa de consultanta), ambii cu experienta in spete complexe, implicand, in egala masura, aspecte de piata de capital/drept societar, dar si de ordin litigios.

"Solutia reprezinta punctul final pentru o disputa ce a antrenat pana acum si alte sapte litigii, in cadrul carora acelasi actionar minoritar a contestat o serie de hotarari ale adunarii generale. Toate aceste sapte litigii au fost solutionate favorabil in mod irevocabil pentru clientul asistat de noi, ArcelorMittal Tubular Products Roman", a declarat Ioana Gelepu, avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Solutia pronuntata de Curtea de Apel Bacau in data de 26 septembrie 2013 recunoaste validitatea Hotararii AGA a ArcelorMittal Tubular Products Roman din 26 ianuarie 2012, prin care s-a aprobat majorarea capitalului social cu suma de 292.100.000 lei (aproximativ 66 milioane de euro).Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 23 Mai 2019, 00:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter