- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

BestJobs: Numarul joburilor vacante, in crestere cu 25% fata de 2010

18 Jan, 11:09 • Redactia DailyBusiness
Numarul de anunturi pentru joburi vacante publicate pe site-ul de recrutare BestJobs a crescut cu 25% in primele doua saptamani ale anului 2011, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
BestJobs: Numarul joburilor vacante, in crestere cu 25% fata de 2010

Printre domeniile in care se inregistreaza cele mai multe joburi vacante se numara comertul, marketing-ul, tehnologia si ingineria.

Potrivit BestJobs, in anul 2011 nevoia de personal va creste in cazul companiilor care pe timp de criza au fost nevoite sa reduca intr-o anumita masura numarul de angajati sau sa amane cresterea acestuia.

Anunturile publicate vizeaza atat persoanele cu experienta entry-level (studenti pentru call-center sau casieri pentru institutiile bancare), cat si persoanele cu experienta nivel senior, pentru posturi de management, de la pozitii administrative pana la pozitii de manageri de prima linie.

In prezent site-ul de recrutare gazduieste peste 11.600 de posturi in toate domeniile de activitate si are peste 1,4 milioane de CV-uri active in baza de date.

Persoanele interesate sa aplice pentru un loc de munca vacant pot apela si la alte site-uri de profil precum MyJob sau eJobs.