- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Coca-Cola HBC cauta studenti si proaspat absolventi pentru 7 posturi

25 Feb, 10:04 • Redactia DailyBusiness
Coca-Cola HBC Romania a lansat cea de-a patra editie a programului de Management Trainee „Destination: Management", adresat studentilor in ultimul an de studii, masteranzilor si absolventilor de studii superioare. Anul acesta compania ofera 7 posturi, disponibile in 4 departamente in Ploiesti si Bucuresti.
Coca-Cola HBC cauta studenti si proaspat absolventi pentru 7 posturi

In urma unui proces de selectie vor fi alesi 7 trainee care vor lucra in departamentele: Financiar, Productie, Planificare si Comercial, dupa cum urmeaza:

• 1 post  in departamentul Financiar (Bucuresti) 
• 2 posturi in departamentul Productie (Ploiesti)
• 1 post in departamentul Planificare (Bucuresti) 
• 3 posturi in departamentul Comercial (Field Sales si Marketing Bucuresti)

Selectia va include si Scoala de Business Coca-Cola HBC Romania, care va avea loc in luna mai si la care vor participa cei mai buni 21 de candidati, alesi in etapele anterioare. In cadrul Scolii de Business, timp de o saptamana, tinerii vor participa la un program intens de cunoastere a companiei si vor avea oportunitatea de a interactiona cu managerii din cadrul companiei. 

Programul de Management Trainee are o durata de 2 ani, timp in care acestia vor parcurge un proces intens de dezvoltare profesionala si personala, care ii va pregati pentru un viitor rol  in cadrul companiei.

„Succesul pe care l-a avut programul Destination: Management in cadrul organizatiei noastre, la editiile anterioare, ne-a determinat sa lansam si cea de-a patra editie. Absolventii primei generatii de Trainee, care ocupa deja functii de coordonare, sunt cel mai bun indicator al calitatii programului”, a declarat Corina Licea, country HR manager, Coca-Cola HBC Romania.

„Destination: Management” este un program de dezvoltare profesionala accelerata lansat in 2012, care se adreseaza tinerilor cu potential, care au maximum un an de experienta de lucru. In primii trei ani, au fost selectati 29 de tineri absolventi, care si-au inceput cariera in cadrul Coca-Cola HBC Romania.

Inscrierile vor avea loc in perioada 24 februarie – 19 aprilie pe site-ul www.cchbcjobs.ro. 

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punctul de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza intr-o zona geografica extinsa, avand operatiuni in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni. Coca-Cola Hellenic ofera o gama variata de bauturi racoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apa, sport, energizante, ceaiuri si cafea. 

In Romania, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic denumit Coca-Cola HBC Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania.