CARIERE

Cu ce te ajuta KeyPeople in dezvoltarea business-ului tau

15 septembrie 2011, ora 18:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
big.JPG
Singura retea sociala romaneasca dedicata business-ului de top, KeyPeople, si-a crescut dimensiunile in ultimele luni in principal datorita functionalitatilor oferite oamenilor de afaceri activi pe piata autohtona.

DailyBusiness.ro, publicatia care gazduieste KeyPeople si garanteaza pentru calitatea comunitatii, va prezinta principalele functii care au atras in retea peste 18.000 de oameni de afaceri.
  • Accesul in comunitate este "filtrat". Astfel, nu sunt acceptate persoanele care nu fac business pe pozitii de decizie, unde au un cuvant important de spus in industriile in care activeaza. Aici sunt prezenti doar manageri top si middle.
  • Mareste-ti reteaua de parteneri. Cu cat ai un numar mai mare de parteneri in retea, cu atat mai mare va fi impactul mesajelor tale, iar subiectele deschise de tine vor fi urmarite de mai multe persoane.
  • Interactioneaza cu ajutorul paginii personale unde poti publica informatii importante pentru tine si partenerii tai - prezinta noi produse, cere feedback, anunta evenimente sau semnaleaza articole interesante.
  • Foloseste Forumul pentru discutii ceva mai elaborate, care se pot intinde pe o perioada de timp mai lunga.
  • Interactioneaza cu ceilalti membri prin mesaje private, directe.
  • Publica mesaje in pagina personala, care functioneaza ca un mini-blog. Cu cat ai mai multi parteneri in retea, cu atat mai puternic va fi impactul mesajului publicat de tine.
  • Urmareste in pagina personala activitatea partenerilor tai, iar pe homepage-ul serviciului ai la dispozitie un sumar al tuturor evenimentelor, in timp real: noi inscrieri, noi conectari intre parteneri, articole publicate pe forum, mesaje pe paginile personale si comentarii la acestea.
  • Personalizeaza-ti cu usurinta contul pentru a permite comunicarea numai cu persoanele dorite. Accesul unui utilizator irelevant poate fi blocat, la fel cum un profil de utilizator poate fi trecut in modul ôAscuns", datele fiind vizibile numai pentru partenerii selectati.
  • Completeaza Testul de personalitate si afla ce stil ai in afaceri.
Daca nu ai cont pe KeyPeople, poti sa iti faci unul aici.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 08:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter