- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Deloitte organizeaza un training in securitatea informatiei

26 Aug, 15:05 • andra.gheorghe
Compania de cercetare de piata Deloitte va organiza in octombrie un training in securitatea informatiei, sustinut de expertul in domeniu John Berti, pretul standard de participare fiind de 2.450 euro, a declarat pentru DailyBusiness.ro Radu Herinean, manager Enterprise Risk Services, Deloitte Romania.
Deloitte organizeaza un training in securitatea informatiei

La acest program sunt astepti 20 de participanti, dintre care 5 angajati ai sucursalei Deloitte din Romania.

„Cursul va avea loc in Romania, incepand cu 6 octombrie, dupa care se va organiza si in Bulgaria. Costul standard al cursului este 2.450 euro, suma care cuprinde costurile cursului si a examenului de obtinere a certificarii in domeniu CISSP (Certified Information Systems Security Professional)”, a afirmat Herinean.

Potrivit acestuia, programul si-a propus initial o limita de 16 inscrisi in Romania, care s-a extins pe parcurs la 20.

„In cazul in care se va raporta o cerere mai ridicata de 20 de locuri, le vom suplimenta micsorandu-le pe cele din Bulgaria. Deocamdata avem 5 inscrisi din partea Deloitte Romania si inca 5 persoane si-au exprimat intentia de a se inscrie”, a precizat managerul de la Deloitte Romania.

Cursul organizat de Deloitte are la baza ghidul Common Body of Knowledge, una dintre cele mai complete compilatii din domeniul securitatii informatiilor la nivel mondial. Common Body of Knowledge si certificatul aferent (CISSP) au fost concepute de Consortiul International pentru Certificare in domeniul Securitatii Sistemelor Informatice (ISC).

Organizat in parteneriat cu ISC, cursul va fi condus de John Berti, specialist in domeniul securitatii informatiei cu o experienta de 18 ani, care a implementat peste 100 de programe la nivel international.

Cursul din Romania incepe pe 6 octombrie, iar agenda va include sectiuni ca Managementul securitatii informatiei si al riscului, Arhitectura si designul in securitate, Controlul accesului, Securitatea aplicatiilor, Securitatea operatiunilor, Securitatea mediului inconjurator (fizica), Criptografie, Securitatea telecomunicatiilor si a retelelor, Planificare pentru continuitate si redresare in caz de dezastru, Chestiuni legale, Reglementari si Investigatii.

Examenul pentru certificarea CISSP dureaza 6 ore si contine 250 de intrebari cu raspunsuri multiple. Examinarea va fi realizata de un expert independent, in contul autoritatii de certificare ISC.