CARIERE

Deloitte Romania l-a desemnat pe Vlad Boeriu Partener Coordonator Servicii Fiscale si Juridice

17 iunie 2020, ora 16:31 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Vlad Boeriu, Deloitte Romania.jpg
Deloitte România l-a desemnat pe Vlad Boeriu Partener Coordonator al practicii de Servicii Fiscale și Juridice, începând din luna iunie 2020, în urma finalizării mandatului lui Dan Bădin în acest rol. 

Vlad Boeriu s-a alăturat Deloitte în 2004 pe poziția de Consultant Fiscal și a avansat prin toate nivelurile până la rolul de Partener Coordonator. Din 2015, este Partener Servicii Fiscale, rol în care a coordonat dezvoltarea echipei Deloitte România de impozitare indirectă.

Este consultant fiscal certificat, licențiat al Academiei de Studii Economice din București și a urmat un MBA la University of Sheffield.

Practica Deloitte România de servicii fiscale și juridice este una dintre cele mai importante în domeniu și furnizează o gamă extinsă de servicii integrate prin intermediul a peste 250 de profesioniști.

Serviciile fiscale includ impozitare pe profit și pe venit, impozitare indirectă, servicii vamale, servicii dedicate angajatorilor globali, servicii în domeniul prețurilor de transfer și soluții de procese de business. Tipurile de servicii juridice, oferite prin intermediul Reff & Asociații | Deloitte Legal România, acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, fuziuni și achiziții, sectorul public, drept imobiliar.Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 06 Iulie 2022, 06:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter