- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Fostul director comercial al Dole Romania, numit director general al Ulker pe regiune

21 Feb, 11:54 • Redactia DailyBusiness
Bogdan Grama (foto), fostul director comercial al distribuitorului de fructe Dole Romania, a fost numit director general al Ulker in Europa Centrala si de Est.
Fostul director comercial al Dole Romania, numit director general al Ulker pe regiune

Compania Ulker l-a desemnat pe Bogdan Grama ca director general al operatiunilor sale in Europa Centrala si de Est incepand cu luna februarie a acestui an.

Bogdan Grama are o experienta de 8 ani in industria bunurilor de larg consum.

Si-a inceput cariera profesionala la Mixalim in 1994, apoi in perioada 2003 -2009 a ocupat diverse pozitii la Agroalim Distribution. In anii 2009-2011 a detinut functia de director comercial la Dole Romania.

Bogdan Grama a absolvit Universitatea de Inginerie Electrica in cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, a absolvit Marketing Management la Facultatea Romano-Americana si cursurile de MBA la Inde-ASE Bucuresti, promotia 2008.

Ulker Romania (Eurex), lansata in 2002, si-a inceput operatiunile de productie in 2005. In prezent produce biscuiti la fabrica din Popesti-Leordeni, cele mai recunoscute branduri fiind Ulker Petit Beurre, Biskrem, Tempo si sticks-urile Clip.

Compania mai importa produse din Turcia si din alte tari unde grupul are facilitati de productie.

Produsele Ulker se exporta prin Eurex Romania in tari ca Bulgaria, Ungaria, Germania, Grecia, Croatia, Macedonia, Franta si Senegal.

In 2010 vanzarile Eurex au crescut cu 15% iar exporturile s-au dublat chiar in contextul economic actual dificil. Tot in 2010, compania Eurex, tinand cont si crezand in potentialul pietei domestice precum si cel al pietei de export, a angajat 56 de persoane.