- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Gabriela Stanutiu este noul trainer al Von Consulting

29 Jan, 13:31 • Redactia DailyBusiness
Gabriela Stanutiu (foto) s-a alaturat echipei de traineri ai companiei de consultanta Von Consulting, incepand din decembrie 2009, au anuntat, vineri, reprezentantii societatii.
Gabriela Stanutiu este noul trainer al Von Consulting

Acesta se va ocupa de de programele de relatii cu clientii, comunicare, vanzari si negociere, train-the-trainers si coaching.

Gabriela Stanutiu a lucrat la Romtelecom timp de 8 ani in calitate de specialist instruire si dezvoltare in cadrul departamentului de resurse umane.

Totodata, si-a imbogatit experienta de trainer cu inca 3 ani, prin colaborarea cu Zepter International Romania, in cadrul careia a contribuit la imbunatatirea procesului de training prin dezvoltarea de cursuri de comunicare, vanzare si negociere, motivare.

Stanutiu urmeaza Masterul de Formare de Formatori in cadrul Universitatii Bucuresti si este licentiata, in 1997, a Facultatii de Geografie, si a participat la „Train of trainers”, Atlas Consel.

Infiintata la inceputul anului 2004, Von Consulting este o companie ce ofera solutii complete in domeniul resurselor umane, de la recrutare si executive search, leasing de personal, salarizare si administrare, training si team building, consultanta.