- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

KeyJobs a adunat zeci de anunturi si CV-uri premium in cateva zile

24 Mar, 17:19 • Redactia DailyBusiness
La doar cateva zile de la lansare, serviciul HR exclusivist KeyJobs gazduieste peste 50 anunturi de recrutare si CV-uri premium.
KeyJobs a adunat zeci de anunturi si CV-uri premium in cateva zile

KeyJobs

, construit in cadrul comunitatii premium a oamenilor de afaceri KeyPeople, este un serviciu premium de resurse umane, cu personal calificat pentru middle si top management.

Marea majoritate a companiilor din Romania sunt prezente in KeyPeople prin managerii middle si top care au cont in comunitate. Deja, 50 de angajatori de top din Romania ne-au trimis anunturile lor de recrutare pentru acest spatiu unic, in care „roiesc” managerii cei mai importanti.

Sansele de a gasi candidatul ideal intre cei peste 14.500 de specialisti care sunt prezenti in KeyPeople sunt mai mari decat pe orice alt serviciu de recrutare, deoarece KeyPeople este o comunitate premium, iar KeyJobs un serviciu de recrutare destinat companiilor si managerilor middle si top.

Pentru a beneficia de aparitia anuntului tau printre primele in KeyJobs, posteaza acum anuntul de recrutare.

Daca esti senior in domeniul tau apeleaza exclusiv la serviciul KeyJobs pentru gasirea job-ului potrivit pentru tine.

Asa cum probabil stii, platforma DailyBusiness.ro (care gazduieste KeyPeople si KeyJobs) este vizitata lunar de peste 200.000 de oameni influenti, interesati direct de business-ul romanesc.

Redactia DailyBusiness.ro