CARIERE

Lindab investeste peste 150.000 euro intr-un program de formare pentru parteneri

08 februarie 2011, ora 13:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Producatorul de tigla Lindab investeste peste 150.000 euro intr-un un proiect de instruire profesionala, dedicat partenerilor companiei.
La inceputul lunii februarie 2011 a avut loc primul curs din cadrul Academiei Lindab, au spus marti reprezentantii companiei.

Programul de formare profesionala va include cursuri de montaj, prezentari de produse si traininguri de vanzari rezidentiale si industriale.

In plus, Lindab va pune la dispozitie un curs specializat dedicat agentilor de vanzari, desfasurat sub instruirea unui trainer extern.In total, 260 de participanti vor participa la cursurile Academiei Lindab in perioada februarie-aprilie 2011.

Cursurile Academiei Lindab se vor desfasura la sediul Lindab de la Stefanestii de Jos. Fiecare participant va primi o diploma de atestare a specializarii, iar cheltuielile vor fi acoperite integral de Lindab.

Compania este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate.

Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare.

Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj.

Lindab Astron Building Systems este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

In 2009, Lindab Romania a fuzionat prin absorbtie cu Rova Romania. In urma acestui proces, pe langa sediul central de la Stefanestii de Jos si punctul de lucru de la Cluj (Divizia Ventilatii), Lindab Romania detine inca un punct de lucru la Sibiu. Brandul Rova este mentinut ca brand distinct, integrat in portofoliul Lindab.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din CARIERE
20 februarie 2019, ora 11:16 in Cariere | 14 vizualizari | 0 comentarii
Meseria de sofer, cea mai cautata pe piata muncii din Romania
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Articole similare
Ultima ora
Duminica, 24 Februarie 2019, 08:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter