CARIERE

Mai rau decat in comunism: De ce i-a fost taiat cu 1 mil. dolari bonusul unui CEO american

14 decembrie 2014, ora 12:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Alex_Molinaroli,_Johnson_Controls,_2013.JPG
Codul de etica al unei corporatii americane aminteste de perioada comunista, in care partidul unic ii sanctiona pe membrii sai care comiteau adulter.

Alex Molinaroli, CEO-ul Johnson Controls, plateste bani grei pentru o relatie amoroasa. Comisia responsabila cu stabilirea bonusurilor pentru salariati din cadrul corporatiei a decis sa ii taie 20% din bonusul anual, scrie CNBC.

Decizia a fost luata in vederea sanctionarii CEO-ului pentru aventura pe care a avut-o cu sefa unei companii de consultanta ce furniza servicii si pentru Johnson Controls.

Astfel, Molinaroli, care a recunoscut relatia extraconjugala, pierde circa 1 milion de dolari. Iar sotia acestuia a intentat proces pentru divort in iunie, dupa ce a aflat despre aventura.Dar pentru ca aventura cu partenera de afaceri nu a fost considerata conflict de interese, acesta ramane in continuare CEO, nemafiind luate si alte sanctiuni. Iar in ciuda taierii bonusului, el va castiga in 2014 circa 19 milioane de dolari, aproape dublu fata de 2013, datorita promovarii sale ca CEO in octombrie anul trecut.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Mai 2022, 07:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter