CARIERE

MBA in Logistics Management: Program de talie internationala, la Bucuresti (P)

12 iunie 2012, ora 16:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mbalogistica2.jpg
Facultatea Internationala din cadrul Universitatii Sheffield, CITY College, ofera o oportunitate educationala unica, eliminand obstacolul distantei in dezvoltarea personala si profesionala. Programul de Executive MBA este accesibil si in Romania, alaturi de Grecia, Serbia, Ukraina, Turcia si Polonia.


Cele 5 specializari oferite sunt Marketing, General Management, Finance, Logistics and Supply Chain Management, Health Care Management.

Ce isi propune programul

-ááá sa faca posibila o intelegere superioara a mediului organizatiei in care activeaza cursantul
-ááá sa dezvolte skill-uri care tin de latura pesonala, foarte importanta in dezvoltarea managementului comunicarii, precum lucrul in echipa sau autoevaluarea
-ááá sa ascuta abilitatea studentilor de a analiza si a diagnostica situatii complexe cu care s-ar confrunta in cadrul organizatiei in care activeaza, din perspectiva strategicaCursul de Management al Logisticii

Modulul ofera o introducere in logistica, trecand prin canalele internationale de distributie, fluxurile cargo, operatiunile de transport multimodal, reglementari si politici, comertul regional, dar si problematica mai specifica a logisticii.

Se iau in calcul mai multi factori, de la sistemele de transport, pana la infrastructura si cultura.

Trendul globalizarii continua, in timp ce piata a suferit o schimbare drastica pe plan mondial: Intrarea Chinei in Organizatia Mondiala a Comertului, expansiunea Uniunii Europene, cresterea importantei Indiei si Rusiei in comertul mondial, asociatiile de comert bi- si multilateral ľ toate pun presiune pe fostele modelele de business.

Logistica primeste o cu totul alta importanta acum, cand produsele sunt gandite intr-o tara, materiale si componentele necesare acestora se produc in alta tara, manufacturarea se face in a treia si apoi sunt vandute in toata lumea, prin retele de marketing global.

Abundenta consumerismului a dus la cresterea pietelor de bunuri si serviciiá nationale si internationale. Mii de noi produse, servicii si tehnologii au aparut in ultimii zece ani, fiind distribuite si vandute in fiecare colt al lumii.

Afacerile au crescut in marime si complexitate, ca raspuns la provocarile date de expansiunea pietelor si proliferarea de noi produse si servicii. Pentru practicienii si managerii din domeniul logisticii, schimbarea vine sub multe forme, de la adaptarea la noile tehnologii pana la problemele de mediu.

O consecinta a schimbarii este nevoia de sisteme logistice mai dinamice, care se pot adapta si raspunde la cerinte noi. Cursul concentreaza atentia pe trendurile si problemele sfarsitului anilor ĺ90 si inceputul anilor 2000.

De ce sa alegi Sheffield EMBA

Programul Sheffield MBA este foarte apreciat de companii si organizatii din toata lumea. Universitatea Sheffield are o reputatie excelenta, atat pe partea de cercetare, cat si in ceea ce priveste predarea, fiind cotata pe locul 69 in topul primelor 200 de universitati din lume si pe locul 22 in Europa.

Staff-ul academic provine din mai multe tari, precum Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Grecia, aducand astfel cursurilor o perspectiva si un background internationale.

Foarte multe companii importante din sud-estul Europei aleg programele de Executive MBA din cadul CITY College, pentru a-si pregati managerii la cel mai inalt nivel profesional.

O particularitate inedita a acestor programe consta in cele 3 weekend-uri (2 in Thessaloniki, 1 in Sheffield) in care participantii au ocazia sa interactioneze intr-un cadru in care perspectivele internationale de business alterneaza cu usurinta.

Mai multe informatii se gasesc pe www.city.academic.gr si www.city-sheffield.ro.

Daca te inscrii pana pe 15 iunie, beneficiezi de un discount de 20%.

Detalii si inscrieri - Alina Vasile, country manager:[email protected], 0722610561Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 16 Iulie 2020, 03:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter