CARIERE

MBA in Marketing: Program de talie internationala, la Bucuresti (P)

05 iunie 2012, ora 17:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mbamarketing.jpg
Facultatea Internationala din cadrul Universitatii Sheffield, CITY College, ofera o oportunitate educationala unica, eliminand obstacolul distantei in dezvoltarea personala si profesionala. Programul de Executive MBA este accesibil si in Romania, alaturi de Grecia, Serbia, Ukraina, Turcia si Polonia.


Cele 5 specializari oferite sunt Marketing, General Management, Finance, Logistics and Supply Chain Management, Health Care Management.

Ce isi propune programul

- sa faca posibila o intelegere superioara a mediului organizatiei in care activeaza cursantul
- sa dezvolte skill-uri care tin de latura pesonala, foarte importanta in dezvoltarea managementului comunicarii, precum lucrul in echipa sau autoevaluarea
- sa ascuta abilitatea studentilor de a analiza si a diagnostica situatii complexe cu care s-ar confrunta in cadrul organizatiei in care activeaza, din perspectiva strategicaCursul de Marketing

Acest modul este o introducere in teoria si practica strategiei in marketing. Planificarea, implementarea si controlul activitatilor de marketing sunt discutate amanuntit.

In orice organizatie, exista persoane care au sarcina de a livra noi produse si servicii in piata. Aceste persoane trebuie sa aiba o viziune globala si pe termen lung in cadrul planului de marketing, care sa acopere strategia, conceptul, modalitatea de testare, vanzarile etc.

Cursul asigura abordarea manageriala menita sa ii familiarizeze pe studenti cu toti pasii si procesele implicate in lumea riscanta a dezvoltarii unui produs.

Modulul se concentreaza si pe partea de comunicare integrata in marketing. Studentii vor fi familiarizati cu terminologia, conceptele, teoria, ultimele trenduri si inovatii in domeniu.

De asemenea, cursantii vor aprofunda implicatiile elementelor de publicitate si relatii publice in cadrul mixului de marketing. Exemplele si studiile de caz provin din industria de publicitate internationala.

De ce sa alegi Sheffield EMBA

Programul Sheffield MBA este foarte apreciat de companii si organizatii din toata lumea. Universitatea Sheffield are o reputatie excelenta, atat pe partea de cercetare, cat si in ceea ce priveste predarea, fiind cotata pe locul 69 in topul primelor 200 de universitati din lume si pe locul 22 in Europa.

Staff-ul academic provine din mai multe tari, precum Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Grecia, aducand astfel cursurilor o perspectiva si un background internationale.

Foarte multe companii importante din sud-estul Europei aleg programele de Executive MBA din cadul CITY College, pentru a-si pregati managerii la cel mai inalt nivel profesional.

O particularitate inedita a acestor programe consta in cele 3 weekend-uri (2 in Thessaloniki, 1 in Sheffield) in care participantii au ocazia sa interactioneze intr-un cadru in care perspectivele internationale de business alterneaza cu usurinta.

Mai multe informatii se gasesc pe www.city.academic.gr si www.city-sheffield.ro.

Daca te inscrii pana pe 15 iunie, beneficiezi de un discount de 20%.

Detalii si inscrieri - Alina Vasile, country manager:[email protected], 0722610561


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Mai 2022, 05:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter