CARIERE

Nicoleta Radu este primul business director al Westhouse Group

16 octombrie 2007, ora 08:28 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Nicoleta-RaduMEDIE.jpg
Nicoleta Radu este, din a doua jumatate a acestui an, primul business director al Westhouse Group, companie imobiliara cu actionariat norvegiano-britanic.
Ca business director, Nicoleta Radu va coordona departamentele de marketing si vanzari.

Ea activeaza de 10 ani in domeniul imobiliar, ocupand anterior functia de director leasing team in cadrul Baneasa Business & Technology Park. Experienta sa in domeniu include si companii precum Colliers International, unde a avut pe rand functiile de senior broker, office leasing si associate director, sau Regus Business Center, unde a activat ca sales manager.

Westhouse Group este o companie cu actionariat norvegiano-britanic care ofera servicii de consultanta in relatii publice, atat pentru comunicarea corporativa, cat si pentru comunicarea proiectelor imobiliare dezvoltate de companie. Compania imobliara activeaza in domeniu din 2005 si este detinuta de RomReal, prima firma romaneasca listata la Bursa din Oslo.Westhouse Group detine in prezent peste 1 milion de metri patrati de teren, pentru care a platit 140 milioane de euro, in trei orase din tara: Bucuresti, Constanta si Brasov. In aceasta toamna, compania incepe constructia primelor trei proiecte rezidentiale, Oasis, Central Apartments, Corallia Residence, situate in zona de nord a orasului Constanta.

Pe termen lung, compania are in pregatire alte 16 proiecte, atat in Bucuresti cat si in restul tarii, estimand pana in anul 2014 livrarea a 1.500 de unitati locative pe an.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Septembrie 2021, 23:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter