CARIERE

Noi angajări în cadrul biroului din Bucureşti al Wolf Theiss

11 februarie 2020, ora 12:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Adina Aurel.jpg
Biroul din România al firmei de avocatură regionale Wolf Theiss își extinde echipa de avocați. Astfel, Wolf Theiss București anunță recrutarea Adinei Aurel în echipa de Projects, a lui Andrei Alecu în echipa de Competition&Antitrust, a Corneliei Postelnicu, Iuliei Cumpăratu și Ramonei Enache în echipa de Corporate M&A, a lui Cătălin Sabău în echipa de Banking & Finance și a Antoniei Coman în echipa de Litigii.

Adina Aurel (foto) este Avocat Senior (Senior Associate) în cadrul echipei de Projects. Adina are peste 15 ani de experiență în domeniul juridic, fiind implicată în unele dintre cele mai importante tranzacții de M&A, precum și în proiecte de energie și din domeniul imobiliar. De asemenea, are o vastă experiență în domeniul energiei regenerabile din România datorată funcției ocupate anterior alăturării Wolf Theiss, de Director Juridic în cadrul unei asociații românești de energie regenerabilă. Expertiza juridică dobândită până în prezent îi permite să asiste clienți în toate etapele unei tranzacții: de la dezvoltarea de proiecte, consultanță de zi cu zi pentru companii operaționale și pregătirea afacerilor pentru vânzare sau executarea de analize de tip due diligence până la negocierea contractelor de cumpărare, coordonarea închiderii tranzacțiilor și integrarea operațiunilor afacerii rezultate. Adina deține o Diplomă de Licență în Drept și una în Relații Internaționale în cadrul Universității Nicolae Titulescu, fiind membră a Baroului București din anul 2003.

Andrei Alecu este Avocat colaborator (Associate) în cadrul echipei de Competition & Antitrust. Înainte de a se alătura biroului din București al Wolf Theiss, Andrei a acordat asistență juridică în cadrul unei firme de avocatură de top din Romania, expertiza sa acoperind asistență juridică în cazuri de control de fuziune cu profil înalt, investigații antitrust, precum și în legătură cu spectrul complet al problemelor legate de o poziție dominantă pe anumite piețe, în industrii precum farmaceutice, retail, energie, chimie, media sau IT&C. Andrei a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și are o diplomă de licență în Drept și Economie și o diplomă de Master în Afaceri, Drept și Economie de la Universität Hamburg și Universitatea d’Aix-Marseille III Paul-Cézanne. În prezent, urmează un doctorat în domeniul dreptului concurenței de la Universitatea din București și este membru al Baroului București.

Cornelia Postelnicu este Avocat colaborator (Associate) în echipa de Corporate M&A. Este specializată în drept societar, fuziuni și achiziții și drept comercial și a asistat clienții din mai multe industrii cu rapoarte de tip due diligence și pregătirea documentelor tranzacționale în procese de achizițioare/vânzare de pachete de acțiuni, precum și cu aspecte de reglementare. Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Cornelia a colaborat cu o firmă internațională de top prezentă în România asistînd clienți în probleme de drept societar și comercial, precum și data privacy. A absolvit Facultatea de Drept și are o Diplomă de Master în Carieră Judiciară de la Universitatea din București. Este membră a Baroului București.

Iulia Cumpăratu este Avocat colaborator (Associate) în echipa de Corporate M&A. Înainte de a se alătura biroului din București al firmei de avocatură, Iulia a fost stagiar în cadrul mai multor firme de avocatură locale, precum și al unor instituții de stat, a lucrat într-un birou de executor judecătoresc și a participat la diferite concursuri. A fost de asemenea voluntar în cadrul Asociației Sudenților în Drept. Iulia a absolvit facultatea de drept din cadrul universității București și este membră a Baroului București. În prezent urmează un urmează masterat în Dreptul Uniunii Europene la Facultatea de Drept, Universitatea din București.

Ramona Enache este Avocat colaborator (Associate) în echipa de Corporate M&A. Înainte de a se alătura biroului din București al firmei de avocatură Ramona a fost stagiar în cadrul mai multor firme de avocatură locale, precum și al unor instituții de stat. Ramona este specializată în dreptul muncii, drept societar, M&A și drepturile comercial. A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București și este admisă la Baroul București. Acum urmează un masterat în Dreptul de afaceri la Facultatea de Drept, Universitatea din București

Cătălin Sabău este Avocat colaborator (Associate) în echipa de Banking & Finance. Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Cătălin a fost stagiar în cadrul mai multor firme de avocatură locale și internaționale. Cătălin este specializat în drept financiar-bancar și piețe de capital. Experiența sa implică, de asemenea, asistență în probleme de drept societar și fintech. El a fost, de asemenea, redactor-șef al Lawyr.it și membru al ELSA Cluj-Napoca, coordonând grupul național de cercetare juridică. Cătălin a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Drept, Cluj-Napoca în 2019 și este membru al Baroului București.

Antonia Coman este Avocat colaborator (Associate) în echipa de Litigii. Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Antonia a lucrat ca avocat stagiar și a fost intern la mai multe firme de avocatură locale și instituții ale statului. A participat la diferite competiții și a fost voluntar pentru diverse proiecte și asociații. Antonia a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București și este admisă la Baroul București.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 06 Iulie 2022, 06:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter