CARIERE

O craioveanca este printre cei mai buni manageri McDonald's din lume

12 noiembrie 2019, ora 16:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Costeluta Tudor (3).jpg
Costeluța Tudor, directorul restaurantului McDonald’s din Craiova, a câștigat premiul Ray Kroc, care se acordă celor mai performanți manageri de restaurant McDonald’s la nivel global. Costeluța a fost unul dintre cei 365 de Manageri de restaurant McDonald’s din întreaga lume, selectați din peste 38.000 de Manageri din 60 de țări (reprezentând 1% din top Manageri de restaurant), care au câștigat premiul.

Costeluța Tudor, care lucrează pentru McDonald's de mai bine de 20 de ani, va primi premiul pe 22 aprilie 2020 la Gala Premiilor Ray Kroc din Orlando, Florida.

Premiul este o modalitatea prin care McDonald’s recunoaște meritele, dăruirea și angajamentul față de companie și clienți, iar Costeluța a fost nominalizată pentru performanța și atitudinea sa pozitivă.  

„Acest premiu reprezintă munca unei echipe întregi, însemnând colegii responsabili de operațiunile din restaurantul pe care îl conduc de aproape 2 ani, și, totodată, și contribuția întregii echipe McDonald’s din România”, a declarat Costeluța Tudor, Director restaurant McDonald's Craiova.  McDonald's este dedicat angajamentului de a crea oportunități de angajare pentru oamenii de toate vârstele și din toate mediile. McDonald’s oferă oportunități de dezvoltare și promovare din interior: aproximativ 90% din managerii de restaurante și-au început cariera ca membri crew.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 06 Iulie 2022, 07:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter