- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Peste 700 de oferte de angajare la targul de cariera Angajatori de Top

09 Oct, 12:24 • Redactia DailyBusiness
Numarul ofertelor de angajare la targul de cariera Angajatori de Top va fi de peste 700 in aceasta toamna, iar cel al vizitatorilor, de peste 15.000, a anuntat vineri Catalyst Solutions, compania organizatoare.
Peste 700 de oferte de angajare la targul de cariera Angajatori de Top

Targul de cariera Angajatori de Top, editia a VII-a, va avea loc in perioada 30-31 octombrie la Sala Palatului.

„Fata de editiile trecute remarcam o crestere a interesului angajatorilor pentru candidati care cunosc si a doua limba straina pe langa limba engleza”, a spus Larisa Serban, project manager Catalyst Solutions.

Vor fi astfel oportunitati in cadrul evenimentului pentru cei care cunosc limba franceza, germana, italiana, spaniola, si chiar pentru limbi straine mai putin raspandite in Romania: olandeza, finlandeza, ceha, bulgara, rusa etc.

„Avand in vedere concurenta puternica din aceasta toamna, sugestia noastra pentru participanti este sa trateze cu seriozitate fiecare etapa din procesul de angajare. Procesele de selectie sunt mult mai riguroase, iar greseli care in trecut ar fi trecut neobservate vor fi acum penalizate. Candidatii care sunt bine informati, stiu clar care este obiectivul lor si argumenteaza convingator de ce experienta ii recomanda, vor avea cu siguranta succes”, a precizat Serban.

Organizatorii au spus ca vor fi peste 60 de companii expozante la targ, din domenii diferite, precum IT&C (Adobe, Oracle, Thales, HP, Microsoft, Clarity Systems, TeamNet, Viveo Toptech), consultanta (BearingPoint), telecom (Vodafone, Romtelecom), bunuri de larg consum (Kraft Foods, JTI, Pepsi Americas, Star Foods, Coca-Cola HBC, Nestle, Danone, BAT), retail (Real Hypermarket, Lidl Romania, Cora, Kaufland), banking (BCR, BRD, Provident Financial), companii care ofera servicii de outsourcing (Accenture, HP, WNS, Wipro, Genpact).

„Alaturi de studenti si absolventi asteptam la aceasta editie specialisti care au acumulat deja o experienta puternica in domeniul lor de activitate. Numarul de pozitii care se adreseaza acestui tip de candidati a crescut la aceasta editie”, a spus Larisa Serban.

Targul Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru atragerea si recrutarea de tinere talente din randul absolventilor, precum si tineri profesionisti si specialisti cu potentialul si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top.