CARIERE

Schneider Electric a promovat un HR din Romania dupa ce a obtinut un grad de retentie a angajatilor de peste 92%

20 ianuarie 2016, ora 18:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Miriana Matei, Internal Communications Business Partnership Manager.JPG
Miriana Matei, HR Business Partner Schneider Electric România şi Republica Moldova, va prelua o funcție globală în cadrul Grupului Schneider Electric, cea de Internal Communications Business Partnership Manager.

În locul ei  a fost numită Cristina Mancaș, profesionist cu peste 15 ani de experiență în HR.
Din noua sa poziție, Miriana va coordona o echipă de Junior Internal Communications Business Partners si va contribui la dezvoltarea și implementarea diverselor campanii de comunicare internă în toate ariile organizației – la nivel global sau local, de business sau operațional, în linie cu modelul „One Communication Experience”.

Acest model presupune oferirea unei experiențe de comunicare identice fiecărui angajat al grupului, în orice locație s-ar afla.

Miriana îi va raporta direct Simonei Radu, Business Partnership Hub Director, și va continua să-și desfășoare activitatea în biroul din București.
Miriana Matei a ocupat poziția de HR Business Partner în cadrul Schneider Electric România și Republica Moldova începând din anul 2010, perioadă în care a înființat și integrat un hub regional de suport clienți care a generat creșterea numărului de angajați cu 60%, a dezvoltat o oferta de 51 de beneficii pentru angajații companiei şi a atins un grad de retenție a angajaţilor de peste 92%.

Înainte de a se alătura echipei Schneider Electric, Cristina Mancaș a acumulat o experiență vastă în livrarea de soluții de HR eficiente și de înaltă calitate în industrii precum petrol și gaze şi finanțe – bănci. Astfel, în perioada 2013-2015, Cristina a ocupat funcția de Head of Recruitment and Expatriate Services în cadrul companiei OMV Petrom, unde a coordonat activitatea de recrutare pentru OMV Petrom, precum și programul de mobilitate internațională pentru expatriații din 17 țări ale grupului OMV. Anterior, a fost HR Project Manager pentru ING Bank (2011-2013) și a activat timp de 11 ani în cadrul Citibank, ca HR Generalist & Training Coordinator (2000-2004) și Senior HR Business Partner (2004-2011).

Cristina Mancas
Cristina Mancas

Din noua poziție, Cristina va fi responsabilă de creionarea și implementarea strategiei de resurse umane a Schneider Electric România și va raporta către Directorul de resurse umane al regiunii Europa de Sud Est, Maria Dima.

Principala ei misiune va fi aceea de a contribui la atingerea obiectivelor de business prin acțiuni concrete orientate către creșterea nivelul de dedicare al angajaților, fiind responsabilă de cei 259 de angajaţi ai companiei din România și Republica Moldova.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Luni, 21 Mai 2018, 15:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter