CARIERE

Topul celor mai bune universitati din lume

06 martie 2013, ora 11:52 | 200 afisari
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
universitati.jpg
Universitatea Harvard este pe primul loc in topul celor mai prestigioase o suta de universitati din lume. Nicio institutie de invatamant superior din Romania nu se afla in topul publicat de timeshighereducation.co.uk.

Universitatea Harvard este urmata de Institutul de Tehnologie din Massachusetts, Cambridge si Oxford din Marea Britanie, Universitatea Berkeley din California pe primele cinci pozitii in topul celor mai prestigioase o suta de universitati din lume. Pe locul sase se afla Universitatea Stanford, urmata de alte doua unitati de invatamant din Statele Unite ale Americii, Stanford si Princeton, locul noua revenind Universitatii din Tokyo, in timp ce la pozitia zece este Universitatea americana Yale, transmite Mediafax.

In topul celor o suta de universitati, in primele cincizeci si unu de pozitii se regasesc 28 de universitati americane, printre care Universitatea Harvard, Institutul de Tehnologie din Massachusetts, Universitatea Berkeley din California, Universitatile Stanford si Priceton, Universitatea California din Los Angeles, Universitatea Yale, Institutul de Tehnologie din California, Universitatea din Michigan, Universitatea din Columbia, Universitatea din Chicago, Universitatea Cornell, Universitatea din Pennsylvania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin va invita la un nou grup de DEZVOLTARE PERSONALA sambata, 24 mai 2014, ora 10.
Grupul se adreseaza studentilor si absolventilor...
Steliana Rizeanu
Colegiul Psihologilor din Romania acorda pentru acest curs 20 credite in psihologia muncii, organizationala si servicii.
Organizatori: Societatea...
Steliana Rizeanu
Colegiul Psihologilor din Romania acorda pentru acest curs 20 credite in psihologia muncii, organizationala si servicii.
Organizatori: Societatea...
portal sustinut de adevolution
Vineri, 25 Aprilie 2014, 02:53
site gazduit de distinct
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter