CARIERE

Trainart isi schimba imaginea si abordarea de business

19 ianuarie 2015, ora 17:14 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Adriana Boscanici_Trainart.jpg
Trainart, companie romaneasca specializata in servicii integrate de dezvoltare personala pentru segmentul corporate, in Romania si in Europa, anunta o noua identitate vizuala si un nou concept de business.

Campania de rebranding include introducerea unui nou slogan-viziune de business si a unei sigle modernizate. 
“Sloganul, „Empowered.Resourceful.Spectacular”, reflecta caracteristicile naturale ale oricarei persoane din/de afaceri, pe care Trainart le descopera si le dezvolta printr-un proces unitar si integrat de coaching, training si dezvoltare prin tehnici regizorale”, se arata in comunicatul companiei.

„Era momentul unei schimbari, mai ales pentru ca serviciile Trainart, aria de livrare si echipa s-au diversificat si s-au extins. Ne consolidam prezenta la nivel national si suntem in discutii avansate pentru proiecte internationale. "Empowered. Resourceful. Spectacular" sunt cele trei trepte ale calatoriei profesionistului, dar si cele trei valori-cheie care ii sustin cresterea si, prin extensie, succesul organizatiei”, declara Adriana Boscanici (foto), fondator Trainart.

Logo-ul marcheaza separarea de fostul design Trainart si aduce in prim plan simbolului ochiului, un element cu numeroase semnificatii: ochiul este “oglinda sufletului”, dar si poarta de acces spre o noua perspectiva asupra lumii, semn al progresului, al evolutiei. Schimbarea imaginii Trainart este data de intrarea companiei intr-o noua etapa de dezvoltare. Infiintata in anul 2006 ca o companie axata exclusiv pe servicii de training softskills, Trainart are acum servicii integrate de coaching-training-dezvoltare prin tehnici regizorale, o echipa de 8 traineri si se pregateste sa livreze servicii integrate in Romania si in alte tari din Europa. 

Clientii Trainart sunt companii nationale si multinationale din domenii precum Pharma, Retail, FMCG, Oil&Gas, Automotive, Financial Services, IT&C, Business Services, Logistics & Distribution.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 06:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter