- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Afacerile NaanDanJain au urcat cu 20% anul trecut, la peste 100 mil. $

17 Feb, 16:44 • Redactia DailyBusiness
Grupul NaanDanJain (NDJ), unul dintre principalii furnizori mondiali de solutii personalizate de irigare, prezent si in Romania, a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 100,5 milioane de dolari, in crestere cu 20% fata de anul precedent.
Afacerile NaanDanJain au urcat cu 20% anul trecut, la peste 100 mil. $

Pentru 2011 grupul se asteapta la o usoara crestere adusa de filialele din zona europeana.

Anul trecut NaanDanjain a investit peste 27 milioane de dolari in cercetare si dezvoltare (R&D), dar si in achizitia de echipamente noi si in extinderi strategice in India, America Latina si tari din estul Europei si CIS (Comunitatea Statelor Independente).

Compania NaanDanJain a intrat pe piata din Romania in mai 2010. Cel mai important proiect de anul trecut a fost in zona Covasna si a adus companiei incasari de 150.000 euro. In prezent compania are in curs de executie un numar de 5 proiecte de sisteme complete de irigatie si solarii incalzite in zonele de sud si centru. Suprafata acestora este de peste 300 ha pentru culturi de legume si pomi fructiferi.

„In ciuda problemelor semnalate de companie, piata agricola a Romaniei reprezinta in continuare cel mai mare potential din Europa de Est. NDJ Romania isi propune sa devina un principal furnizor de solutii de irigare si pentru tarile vecine dar in acest moment focusul major ramane pe piata din Romania”, a declarat Ileana Stanciu (foto), director general NaanDanjain.

NDJ Romania are ca obiectiv atingerea unei cote de piata de 30% prin extinderea gamei de produse, investitia in echipa de vanzari pentru cursuri de specializare si extinderea spatiului de depozitare.

Recent NDJ Romania s-a relocat intr-un nou sediu de birouri si depozitare in zona Bragadiru, judetul Ilfov, cu o suprafata aproximativa de 850 metri patrati, cu 50% mai mult decat suprafata detinuta in 2010.

NaanDanJain, cu sediul central in Israel, este prezent in peste 100 de tari, precum Spania, Italia, Frata, dar si Mexic, Peru si Brazilia.