COMPANII

Alexandrion Grup România ar putea adauga pentru prima data in portofoliul sau produse non-alcoolice

01 martie 2016, ora 13:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Razvan Vasile 1.JPG
După ce anul trecut a investit peste un million de lei în dezvoltarea unui department de vânzări dedicat segmentului horeca high, acum, Alexandrion Grup România se află în discuţii pentru a-şi extinde portofoliul şi a adăuga, pentru prima oară în istoria companiei, o varietate de produse non-alcoolice, cu adresabilitate, în primul rând, pentru sectorul horeca high, dar şi pentru lanţurile de retail. Astfel, principalele produse vizate sunt apa, sucurile şi cafeaua.

"După 21 de ani, a venit momentul să facem acest pas, pe care îl pregătim de ceva vreme, însă ne-am dorit să facem totul ca la carte şi să studiem foarte bine piaţa în prealabil. Am început deja discuţiile cu posibili parteneri cu care am putea colabora în acest sens. Deocamdată nu am bătut palma cu nimeni şi rămânem deschişi discuţiilor. Este o decizie istorică pentru grupul nostru şi avem încredere că vom reuşi să atingem rezultate similare precum cele pe care le avem pe piaţa de băuturi spirtoase", a declarat Răzvan Vasile, director comercial Alexandrion Grup România.


În acest moment, Alexandrion Grup România este prezent în reţeaua horeca atât cu produsele proprii (vinarsul Brâncoveanu – VS, VSOP şi XO; brandy-ul Alexandrion 7* şi 5*; vodcile Kreskova, Kreskova Lemon, Alexander şi Alexander Lemon; Alexander Gin, lichiorul Rim Rock, whiskey-urile Red Bowler şi Hogs sau gama de lichioruri Saber – Caisată, Vişinată, Afinată, Fructe de Pădure şi Coacăze Negre), cât şi cu produse importate (single malt-urile Glenfiddich, Balvenie şi Monkey Shoulder, whiskey-ul Grants, ginul Hendricks, tequilla Milagro şi romul Sailor Jerry - toate din portofoliul William Grants and Sons; vodka Beluga, şampania Piper Heidsieck, lichiorurile Marie Brizard, vodka Sobieski, cognac-ul Camus, bitter-ul Fernet Branca etc. ).

În ultimul an, compania a continuat strategia de importuri selective şi a semnat cu noi parteneri pentru aducerea pe piaţa locală a unor produse premium precum vodka Beluga (Synergy Group), şampania Piper Heidsieck (Piper Heidsieck), lichiorurile Marie Brizard sau vodka Sobieski (ambele produse de Marie Brizard Wine and Spirits)."Până la finalul anului, dacă nu, chiar mai devreme, vrem să fim în locaţiile horeca high şi cu gama de produse non-alcoolice. Avem infrastructura necesară, avem know-how-ul dobândit în 21 de ani de experienţă, aşteptăm doar să găsim partenerii potriviţi",a  conchis Răzvan Vasile.

Înființat în anul 1994, Alexandrion Grup a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional. Portofoliul de produse al Alexandrion Grup cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Cava D’Oro, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, afinata, vişinata și caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Sambata, 23 Iunie 2018, 01:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter