COMPANII

Ambasador China: Se fac studii pentru a se incepe cat mai curand proiectul Tarnita-Lapustesti

24 ianuarie 2014, ora 18:14 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
hidro.jpg
Ambasadorul Chinei in Romania, Yuzhen Huo, a declarat, vineri, ca guvernele roman si chinez acorda o importanta deosebita implementarii proiectului de construire a hidrocentralei de la Tarnita-Lapustesti (Cluj), in prezent fiind realizate studii pentru ca aceasta investitie sa inceapa cat mai curand.

Ambasadorul Chinei in Romania, Yuzhen Huo, a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, la finalul unei intalniri cu primarulEmil Boc, ca proiectul de construire a hidrocentralei va fi implementat "pas cu pas".

"Din punct de vedere economic, vom incuraja in continuare proiectul construirii hidrocentralei de la Tarnita-Lapustesti. Anul trecut a fost semnat un contract de intentii privind acest proiect de cele doua parti, iar ambele guverne acorda o importanta deosebita implementarii acestui proiect. Acum are loc un proces de discutii aprofundate, se fac studii pentru a se incepe cat mai curand proiectul. In noiembrie 2013, premierul chinez a vizitat Romania, iar acest proiect constituie un rezultat al vizitei si acum avem sarcina sa implementam acest proiect. Acest proiect va fi implementat pas cu pas", a spus diplomatul chinez, citat de Mediafax.

Emil Boc a declarat, la randul sau, ca proiectul de la Tarnita-Lapustesti l-a prezentat autoritatilor chineze inca din anul 2011.Citeste si: Chinezii de la Evergreen Industries, interesati de termocentrala Halanga de la Severin
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 15 Noiembrie 2019, 23:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter