COMPANII

ArcelorMittal a finalizat o investitie de 8 mil. euro la Galati

17 iunie 2009, ora 11:35   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
arc2.jpg
ArcelorMittal Galati a finalizat implementarea sistemului de control automat al profilului si grosimii tablei pentru Laminorul de Tabla Groasa 2, dupa o investitie de 8 mil. euro, a anuntat miercuri compania.
Laminorul de Tabla Groasa 2 a devenit unitatea cu cea mai mare capacitate de productie de tabla groasa la nivelul grupului, urmata de Burns Harbor din Statele Unite, iar in Europa, de cel din Gijon, Spania.

Controlul automat, corelat cu implementarea unui nou sistem IT pe linia de laminare, va permite optimizarea grosimii tablei, a planeitatii si a procesului tehnologic.

Ca urmare, parametri de calitate a tablei, in privinta grosimii, vor fi de doua ori mai buni decat actualele norme ale Uniunii Europene, iar consumul de metal urmeaza sa scada, conform reprezentantilor companiei. In momentul de fata, echipamentul este in faza de teste finale.Anul acesta, ArcelorMittal Galati a mai finalizat si investitia in instalatia de desprafuire de la Otelaria nr. 1.

ArcelorMittal este cea mai mare si mai globala companie siderurgica, cu operatiuni in peste 60 de tari. Compania este prezenta cu unitati de productie in 20 de tari, de pe 4 continente.

In 2008, ArcelorMittal a inregistrat o productie bruta de otel de 103,3 milioane de tone, reprezentand aproximativ 10% din productia mondiala de otel.

ArcelorMittal este cotat la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MT), Bruxelles (MT), Luxemburg (MT) si la bursele spaniole de la Barcelona, Bilbao, Madrid si Valencia (MTS).
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
gigi a spus:
17/06/2009 14:23
buna asta
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Ianuarie 2022, 12:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter